Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 Colinas QuaseBons
Normal Tactiek spaghetti
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 28
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen average


9e minuut.
Brito Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin rent richting de bal. Aylwin passt de bal zonder na te denken. Virgolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgolino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković geeft een hoge lob. Rosa kopt de bal weg. Daar is Alegria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegria haalt uit met een fantastische trap. Oliveira bokst de bal weg.

23e minuut.
Ghiţulescu passt de bal met de wreef. Goulart is nu in balbezit. Kukucz verovert de bal door een tackle van achteren. Ressurreigo is nu in balbezit. Ressurreigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ghiţulescu passt de bal met de wreef. Alexandrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz met een sublieme pass. Bacharel is nu in balbezit. Bacharel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Colinas - QuaseBons 0:1

26e minuut.
Durão geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ressurreigo met de inworp. Alexandrescu is nu in balbezit. Alexandrescu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Aylwin geeft een hoge lob. Ressurreigo rent richting de bal. Chagas begaat een overtreding. Chagas krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Perdiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţulescu probeert naar een medespeler te passen. Kukucz heeft problemen om de bal te vangen. Kukucz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Colinas 64%, QuaseBons 36%.
7 Colinas - QuaseBons 0:1

56e minuut.
Perdiz rent richting de bal. Ghiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţulescu geeft een hoge lob. Ressurreigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressurreigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Colinas - QuaseBons 0:2

60e minuut.
Perdiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rufino komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Alegria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alexandrescu met een sublieme pass. Kukucz geeft een lange en hoge pass. Ressurreigo is nu in balbezit. Ressurreigo schiet op doel. Salvador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Panjković verovert de bal door een tackle van achteren. Panjković geeft een hoge lob. Setúbal heeft problemen om de bal te vangen. Bacharel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacharel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Colinas 73%, QuaseBons 27%.
7 Colinas - QuaseBons 0:2