Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vila Arriaga FC ASC-Aveiro Soccer Club
virei Tactiek 442
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.5 gemiddelde waardering 28.5
average Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Ramboiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumano verovert de bal door een tackle van achteren. Valentim rent richting de bal. Valentim schiet op doel. Mouriz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Arriaga FC - ASC-Aveiro Soccer Club 1:0

8e minuut.
Cavalheiro heeft problemen om de bal te vangen. Deus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Berrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrucha draait met de bal, schiet en ... Tango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vila Arriaga FC - ASC-Aveiro Soccer Club 1:1

12e minuut.
Calmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmita geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canelhas de bal. Arrepiado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrepiado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mouriz trapt de bal weg van het doel. Valentim kopt de bal weg. Rabaga probeert de bal aan de voet te houden. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Canelhas passt de bal zonder na te denken. Daar is Cavalheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalheiro speelt de bal door. Klungelig pakt Arrepiado de bal. Arrepiado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Arriaga FC 50%, ASC-Aveiro Soccer Club 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vila Arriaga FC - ASC-Aveiro Soccer Club 1:1

47e minuut.
Cumano is nu in balbezit. Cumano passt de bal zonder na te denken. Valentim is nu in balbezit. Arrepiado rent richting de bal. Arrepiado draait met de bal, schiet en ... Mouriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Meia speelt de bal door. Canelhas met een sublieme pass. Deus met een sublieme pass. Daar is Cumano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Berrucha rent richting de bal. Cavalheiro rent richting de bal. Berrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalheiro onderschept slim de pass. Cavalheiro geeft een lange en hoge pass. Mouriz bokst de bal weg.

57e minuut.
Valentim is nu in balbezit. Valentim geeft een lange en hoge pass. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cumano kopt de bal weg. Klungelig pakt Valentim de bal. Mau Feitio probeert naar een medespeler te passen. Arrepiado rent richting de bal. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mau Feitio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canelhas. Mau Feitio raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavalheiro met een snel genomen vrije trap. Arrepiado rent richting de bal. Arrepiado draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mau Feitio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentim is nu in balbezit. Castro begaat een overtreding. Castro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Arriaga FC 41%, ASC-Aveiro Soccer Club 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vila Arriaga FC - ASC-Aveiro Soccer Club 1:1