Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novato Vila Arriaga FC
Normal Tactiek virei
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 25.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen average


8e minuut.
Maravilhas rent richting de bal. Mau Feitio onderschept slim de pass. Mau Feitio speelt de bal door. Valentim is nu in balbezit. Valentim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Santinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinho do Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinho do Porto passt de bal zonder na te denken. Bezunta rent richting de bal. Bezunta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novato - Vila Arriaga FC 1:0

18e minuut.
Maravilhas kopt de bal weg. Vinho do Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinho do Porto passt de bal met de wreef. Daar is Negrão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezunta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cumano onderschept slim de pass. Cumano met een sublieme pass. Meia met een sublieme pass. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mendia rent richting de bal. Vilas onderschept slim de pass. Vilas passt de bal zonder na te denken. Melro probeert naar een medespeler te passen. Meia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Brilhante is nu in balbezit. Brilhante geeft een hoge lob. Namora kopt de bal weg. Valentim is nu in balbezit. Valentim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novato 60%, Vila Arriaga FC 40%.
Novato - Vila Arriaga FC 1:0

49e minuut.
Cumano met een sublieme pass. Gomes rent richting de bal. Met opzet legt Arrepiado zijn tegenspeler op de grond. Arrepiado krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Meia rent richting de bal. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho passt de bal met de wreef. Arrepiado heeft problemen om de bal te vangen. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Crato met een harde bal richting middenveld. Bezunta kopt de bal weg. Vinho do Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinho do Porto draait met de bal, schiet en ... Tango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Cavilhas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Valentim rent richting de bal. Arrepiado rent richting de bal. Mau Feitio rent richting de bal. Valentim bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Valentim bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentim passt de bal zonder na te denken. Arrepiado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrepiado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novato - Vila Arriaga FC 1:1

80e minuut.
Mourinha is nu in balbezit. Mourinha passt de bal met de wreef. Cumano probeert naar een medespeler te passen. Arrepiado is nu in balbezit. Arrepiado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novato 58%, Vila Arriaga FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novato - Vila Arriaga FC 1:1