Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 Colinas Chã FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 23.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camarão met een snelle inworp. Daar is Clementino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clementino geeft een hoge lob. Goulão krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Setúbal trapt de bal weg. Sampaio kopt de bal weg. Daar is Durão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsemco rent richting de bal. Balsemco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Clementino rent richting de bal. Clementino geeft de bal voor. Goulart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goulão rent richting de bal. Goulão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Durão verovert de bal door een tackle van achteren. Militão onderschept slim de pass. Militão probeert naar een medespeler te passen. Goulão is nu in balbezit. Goulão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Colinas - Chã FC 0:1

23e minuut.
Balsemco is nu in balbezit. Goulão rent richting de bal. Balsemco is nu in balbezit. Goulão bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Colinas 56%, Chã FC 44%.
7 Colinas - Chã FC 0:1

52e minuut.
Balsemco geeft de bal voor. Caravela kopt de bal weg. Alegria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leão rent richting de bal. Sampaio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chagas passt de bal zonder na te denken. Goulão heeft problemen om de bal te vangen. Chagas rent richting de bal. Goulão onderschept slim de pass. Goulão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Durão de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7 Colinas - Chã FC 0:2

80e minuut.
Goulart speelt de bal door. Campilho rent richting de bal. Virgolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacoreta rent richting de bal. Anacoreta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Colinas 48%, Chã FC 52%.
7 Colinas - Chã FC 0:2