Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loucuras Picantes FC zaragata
Loucuras 1 Tactiek D`Arrazar
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 42.8
redelijk Schieten solide
zwak Passen matig
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Barreiros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barcia komt het veld opgelopen.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samborski met de inworp. Douro geeft een hoge lob. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Giraldes verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldes geeft de bal voor. Klungelig pakt Neves de bal. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Frederico rent richting de bal. Frederico geeft de bal voor. Gutsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Alavedra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Olszewski rent richting de bal. Fedorento verovert de bal door een tackle van achteren. Neves is nu in balbezit. Fedorento rent richting de bal. Fedorento draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Douro verovert de bal door een tackle van achteren. Douro passt de bal in één keer door. Fedorento is nu in balbezit. Klungelig pakt Giraldes de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Couto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loucuras Picantes FC 55%, zaragata 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loucuras Picantes FC - zaragata 0:0

53e minuut.
Daar is Gutsfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neves is nu in balbezit. Lebre begaat een overtreding. Lebre krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Fedorento speelt de bal door. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera geeft een lange en hoge pass. Daar is Lebre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Alavedra geeft een lange en hoge pass. Carias is nu in balbezit. Fedorento verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorento draait met de bal, schiet en ... Couto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loucuras Picantes FC - zaragata 0:1

66e minuut.
Olszewski is nu in balbezit. Douro rent richting de bal. Olszewski begaat een overtreding. Olszewski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ricardo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Byrgiel komt het veld opgelopen. Mendès komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Frederico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavedra passt de bal zonder na te denken. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Mendès de bal. Pera rent richting de bal. Mendès verovert de bal door een tackle van achteren. Mendès haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loucuras Picantes FC - zaragata 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loucuras Picantes FC 55%, zaragata 45%.
Loucuras Picantes FC - zaragata 0:2