Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zaragata Loucuras Picantes FC
D`Arrazar Tactiek Loucuras 1
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 32.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Lebre met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Mendès de bal onder controle te krijgen. Mendès passt de bal met de wreef. Lebre is nu in balbezit. Lebre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Remédios geeft een hoge lob. Mendès is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dăncescu zal de hoekschop nemen. Mendès springt en kopt de bal. Couto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dăncescu met een sublieme pass. Remédios rent richting de bal. Remédios geeft een lange en hoge pass. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes draait met de bal, schiet en ... Couto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Neves is nu in balbezit. Mendès verovert de bal door een tackle van achteren. Mendès passt de bal met de wreef. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Loucuras Picantes FC 1:0

14e minuut.
Nhật Bảo Long rent richting de bal. van den Brink verovert de bal door een tackle van achteren. van den Brink speelt de bal door. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dăncescu speelt de bal door. Klungelig pakt Lebre de bal. Lebre geeft een hoge lob. Giraldes rent richting de bal. Giraldes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Loucuras Picantes FC 2:0

26e minuut.
Pera met een sublieme pass. Lebre rent richting de bal. Lebre speelt de bal door. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Giraldes verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldes geeft een lange en hoge pass. Mendès rent richting de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ... Couto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Loucuras Picantes FC 3:0

43e minuut.
van den Brink onderschept slim de pass. van den Brink speelt de bal door. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Leme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Loucuras Picantes FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 55%, Loucuras Picantes FC 45%.
zaragata - Loucuras Picantes FC 3:1

49e minuut.
Carias geeft een hoge lob. Inworp. Remédios met een snelle inworp. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Olszewski rent richting de bal. Frederico verovert de bal door een tackle van achteren. Frederico met een sublieme pass. Daar is Lebre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Couto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Gutsfeld probeert naar een medespeler te passen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frederico. Ricardo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ricardo kan niet meer verder spelen. Urbanský komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Leme trapt de bal weg van het doel. Lebre kopt de bal weg. Mendès rent richting de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Loucuras Picantes FC 4:1

64e minuut.
Frederico onderschept slim de pass. Frederico geeft een hoge lob. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Loucuras Picantes FC 5:1

68e minuut.
Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes met een sublieme pass. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Carias probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Giraldes heeft problemen om de bal te vangen. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Remédios onderschept slim de pass. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Laborinho is nu in balbezit. Douro onderschept slim de pass. Olszewski begaat een overtreding. Olszewski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Giraldes onderschept slim de pass. Giraldes passt de bal in één keer door. Daar is Remédios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remédios geeft de bal voor. Lebre rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lebre probeert de bal aan de voet te houden. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes passt de bal met de wreef. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Couto trapt de bal weg. Dăncescu kopt de bal weg. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Loucuras Picantes FC 6:1

86e minuut.
Mendès heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neves. Mendès is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lebre komt bij de bal en schiet. Beuzer probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 35%, Loucuras Picantes FC 65%.
zaragata - Loucuras Picantes FC 6:1