Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botas Mágicas Agremiação Top
Normal Tactiek
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 28.2
average Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen average


6e minuut.
Casimiro verovert de bal door een tackle van achteren. Casimiro met een sublieme pass. Lapa speelt de bal door. Komár bereikt de bal nog maar net als eerste. Komár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Lapa verovert de bal door een tackle van achteren. Lapa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Seisdedos de bal onder controle te krijgen. Czułada rent richting de bal. Czułada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt da Glória de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Szmigiel kopt de bal weg. Daar is Maceira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Altero is nu in balbezit. Altero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - Agremiação Top 1:0

30e minuut.
Komár rent richting de bal. Anco is nu in balbezit. Komár verovert de bal door een tackle van achteren. Komár schiet op doel. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botas Mágicas 52%, Agremiação Top 48%.
Botas Mágicas - Agremiação Top 1:0

46e minuut.
Feitosa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Casimiro speelt de bal door. Komár controleert de bal met de borst. Anco bereikt de bal nog maar net als eerste. Komár verovert de bal door een tackle van achteren. Komár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Feitosa probeert de bal met de borst te controleren. Maceira probeert naar een medespeler te passen. Anco rent richting de bal. Komár verovert de bal door een tackle van achteren. Komár schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Botas Mágicas - Agremiação Top 1:1

57e minuut.
Altero passt de bal zonder na te denken. Daar is da Glória, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Glória speelt de bal door. Czułada rent richting de bal. Czułada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Garrau de bal. Arantes verovert de bal door een tackle van achteren. Arantes met een sublieme pass. Komár is nu in balbezit. Komár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maceira met een snelle inworp. Bica speelt de bal door. Czułada rent richting de bal. Czułada haalt uit met een fantastische trap. Bravo bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carregadas komt het veld opgelopen. Pratas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botas Mágicas 66%, Agremiação Top 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Botas Mágicas - Agremiação Top 1:1