Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zaragata ChinaWorldDominationin5Years
D`Arrazar Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 19.3
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Piovani geeft de bal voor. Mendès kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Garrau de bal onder controle te krijgen. Giraldes rent richting de bal. Giraldes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Igrejas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lebre de bal onder controle te krijgen. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Teles bokst de bal weg.

20e minuut.
Remédios kan de bal niet met de borst controleren. Remédios passt de bal in één keer door. Giraldes heeft problemen om de bal te vangen. Giraldes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Igrejas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mendès rent richting de bal. Mendès geeft een hoge lob. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Teles bokst de bal weg.

26e minuut.
Mendès probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gromicho. Mendès is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piovani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mendès kopt de bal weg. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre draait met de bal, schiet en ... Igrejas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nau Baptista rent richting de bal. Giraldes onderschept slim de pass. Giraldes speelt de bal door. Lebre rent richting de bal. Lebre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nau Baptista geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remédios met de inworp. Giraldes rent richting de bal. Giraldes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piovani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès draait met de bal, schiet en ... Teles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - ChinaWorldDominationin5Years 1:0

40e minuut.
Nau Baptista rent richting de bal. Giraldes onderschept slim de pass. Giraldes probeert naar een medespeler te passen. Lebre rent richting de bal. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Teles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Mendès rent richting de bal. Mendès passt de bal zonder na te denken. Giraldes heeft problemen om de bal te vangen. Giraldes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Piovani probeert naar een medespeler te passen. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes speelt de bal door. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès schiet op doel. Teles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Piovani rent richting de bal. Gromicho begaat een overtreding. Piovani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piovani met een snel genomen vrije trap. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 25%, ChinaWorldDominationin5Years 75%.
zaragata - ChinaWorldDominationin5Years 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Giraldes de bal. Giraldes probeert naar een medespeler te passen. Mendès is nu in balbezit. Mendès haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - ChinaWorldDominationin5Years 2:0

49e minuut.
Gromicho bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovani onderschept slim de pass. Piovani probeert naar een medespeler te passen. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Remédios probeert naar een medespeler te passen. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre speelt de bal door. Klungelig pakt Mendès de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - ChinaWorldDominationin5Years 3:0

61e minuut.
Anastacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Remédios onderschept slim de pass. Remédios met een sublieme pass. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Garrau probeert de bal aan de voet te houden. Remédios is nu in balbezit. Remédios passt de bal in één keer door. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Teles trapt de bal weg van het doel. Piovani kopt de bal weg. Mendès rent richting de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Tamegão probeert naar een medespeler te passen. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre onderschept slim de pass. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Remédios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes passt de bal in één keer door. Lebre heeft problemen om de bal te vangen. Lebre draait met de bal, schiet en ... Teles bokst de bal weg. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gromicho speelt de bal door. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre draait met de bal, schiet en ... Teles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - ChinaWorldDominationin5Years 4:0

76e minuut.
Tamegão is nu in balbezit. Anastacio verovert de bal door een tackle van achteren. Anastacio speelt de bal door. Mosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosca geeft een hoge lob. Leme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Piovani kopt de bal weg. Mendès rent richting de bal. Mendès speelt de bal door. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes draait met de bal, schiet en ... Teles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mendès probeert de bal aan de voet te houden. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Teles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - ChinaWorldDominationin5Years 5:0

86e minuut.
Mena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remédios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Teles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 40%, ChinaWorldDominationin5Years 60%.
zaragata - ChinaWorldDominationin5Years 5:0