Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loucuras Picantes FC cuf
Loucuras 1 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 26.8
goed Schieten redelijk
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


37e minuut.
Kucsera heeft problemen om de bal te vangen. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel. Laborinho probeert de bal aan de voet te houden. Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loucuras Picantes FC - cuf 1:0

40e minuut.
Olszewski geeft een hoge lob. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho speelt de bal door. van den Brink rent richting de bal. van den Brink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loucuras Picantes FC 46%, cuf 54%.
Loucuras Picantes FC - cuf 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Vale e Azevedo de bal. Ricardo is nu in balbezit. da Costa probeert naar een medespeler te passen. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
van den Brink probeert de bal met de borst te controleren. Olszewski rent richting de bal. Olszewski passt de bal zonder na te denken. Laborinho rent richting de bal. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Samborski geeft de bal voor. Vale e Azevedo rent richting de bal. Met opzet legt Ricardo zijn tegenspeler op de grond. Ricardo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
van den Brink probeert naar een medespeler te passen. Kucsera is nu in balbezit. Laborinho verovert de bal door een tackle van achteren. Laborinho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Loucuras Picantes FC - cuf 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loucuras Picantes FC 51%, cuf 49%.
Loucuras Picantes FC - cuf 2:0