Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misticos Magnificos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Carvalho Silva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Micau komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Pátria passt de bal in één keer door. Quintanilha is nu in balbezit. Quintanilha probeert naar een medespeler te passen. Albernaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albernaz passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bom met een snelle inworp. Quintanilha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisco. Pisco krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ferraria is nu in balbezit. Ferraria geeft een hoge lob. Cabeças bereikt de bal nog maar net als eerste. Albernaz rent richting de bal. Albernaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misticos - Magnificos 1:0

20e minuut.
Pisco heeft problemen om de bal te vangen. Micau is nu in balbezit. Micau passt de bal met de wreef. de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ferrel draait met de bal, schiet en ... Humilde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pisco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casqueiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misticos 42%, Magnificos 58%.
Misticos - Magnificos 1:0

47e minuut.
Calhamar speelt de bal door. de Ferrel rent richting de bal. Souto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Ferrel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Micau komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Baldaque speelt de bal door. Cabeças bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrasco. Carrasco krijgt een gele kaart. Micau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deserta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misticos 66%, Magnificos 34%.
Misticos - Magnificos 1:0