Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zaragata cuf
D`Arrazar Tactiek 442
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 26.8
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Lebre is nu in balbezit. Marramaque begaat een overtreding. Lebre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trombas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giraldes kopt de bal weg. Daar is Fedorento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Douro rent richting de bal. Douro geeft een lange en hoge pass. Fedorento kopt de bal weg. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes draait met de bal, schiet en ... Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Trombas passt de bal zonder na te denken. Fedorento rent richting de bal. Lebre rent richting de bal. Lebre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - cuf 1:0

18e minuut.
Alavedra onderschept slim de pass. Alavedra passt de bal zonder na te denken. Pinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre onderschept slim de pass. Lebre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Botelheiro geeft een hoge lob. Inworp. Vale e Azevedo met de inworp. Višinka is nu in balbezit. Višinka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento passt de bal met de wreef. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kucsera de bal onder controle te krijgen. Pestana bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 42%, cuf 58%.
zaragata - cuf 1:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Byrgiel komt het veld opgelopen. Mendès komt het veld opgelopen. Piovani komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Giraldes rent richting de bal. Giraldes passt de bal met de wreef. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - cuf 2:0

66e minuut.
Giraldes is nu in balbezit. Piovani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinola de bal. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - cuf 3:0

70e minuut.
Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kucsera de bal onder controle te krijgen. Piovani is nu in balbezit. Piovani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes geeft de bal voor. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès schiet op doel. Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - cuf 4:0

72e minuut.
Mendès verovert de bal door een tackle van achteren. Alavedra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mendès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavedra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Faquinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Faquinha passt de bal met de wreef. Frederico geeft de bal voor. Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel draait met de bal, schiet en ... Pestana bokst de bal weg. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel. Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - cuf 5:0

75e minuut.
Marramaque rent richting de bal. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Alavedra geeft de bal voor. Piovani speelt de bal door. Klungelig pakt Giraldes de bal. Giraldes schiet op doel. Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - cuf 6:0

82e minuut.
Piovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovani passt de bal zonder na te denken. Byrgiel rent richting de bal. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel. Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - cuf 7:0

88e minuut.
Mendès kopt de bal weg. Pestana speelt de bal door. Faquinha kopt de bal weg. Mendès is nu in balbezit. Mendès haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Byrgiel rent richting de bal. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes passt de bal met de wreef. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - cuf 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 24%, cuf 76%.
zaragata - cuf 8:0