Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuf zaragata
442 Tactiek D`Arrazar
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 41.7
redelijk Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Piovani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fedorento de bal. Fedorento speelt de bal door. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Fedorento verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorento passt de bal met de wreef. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes onderschept slim de pass. Giraldes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal in één keer door. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - zaragata 0:1

23e minuut.
Fedorento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frederico is nu in balbezit. Frederico geeft een lange en hoge pass. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Frederico geeft de bal voor. Piovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovani met een sublieme pass. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovani verovert de bal door een tackle van achteren. Piovani speelt de bal door. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lebre rent richting de bal. Lebre probeert naar een medespeler te passen. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal zonder na te denken. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre rent richting de bal. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuf 64%, zaragata 36%.
cuf - zaragata 0:1

55e minuut.
Alavedra met een sublieme pass. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Kucsera is nu in balbezit. Giraldes verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - zaragata 0:2

57e minuut.
Mendès haalt uit met een fantastische trap. Pestana met een sublieme pass. Assunção kopt de bal weg. Klungelig pakt Giraldes de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bayani rent richting de bal. Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal in één keer door. Mendès rent richting de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Botelheiro passt de bal met de wreef. Piovani geeft een hoge lob. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - zaragata 0:3

65e minuut.
Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Botelheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Botelheiro probeert naar een medespeler te passen. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Frederico geeft een hoge lob. Mendès rent richting de bal. Mendès passt de bal in één keer door. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes schiet op doel. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Assunção kopt de bal weg. Nhật Bảo Long probeert de bal aan de voet te houden. Višinka rent richting de bal. Višinka schiet op doel. Leme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - zaragata 1:3

75e minuut.
Giraldes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kucsera de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piovani zal de hoekschop nemen. Mendès krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - zaragata 1:4

80e minuut.
Assunção probeert de bal aan de voet te houden. Fedorento rent richting de bal. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Casal Moinho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fedorento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lebre rent richting de bal. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes passt de bal met de wreef. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuf 68%, zaragata 32%.
cuf - zaragata 1:4