Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnificos Loucuras Picantes FC
Normal Tactiek Loucuras 1
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 29
poor Schieten adequate
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


12e minuut.
Klungelig pakt Vinhal de bal. Olszewski rent richting de bal. Olszewski geeft een lange en hoge pass. Laborinho probeert de bal met de borst te controleren. Laborinho schiet op doel. Robalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - Loucuras Picantes FC 0:1

21e minuut.
Gutsfeld is nu in balbezit. Gutsfeld geeft een hoge lob. Ricardo probeert naar een medespeler te passen. Laborinho rent richting de bal. Laborinho schiet op doel. Robalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Queimado rent richting de bal. Laborinho onderschept slim de pass. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. Robalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - Loucuras Picantes FC 0:2

31e minuut.
Cabeças probeert de bal aan de voet te houden. van den Brink rent richting de bal. van den Brink probeert naar een medespeler te passen. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - Loucuras Picantes FC 0:3

41e minuut.
Robalo trapt de bal weg. Gutsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Queimado speelt de bal door. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. Robalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gutsfeld is nu in balbezit. Gutsfeld geeft een lange en hoge pass. Olimpio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnificos 65%, Loucuras Picantes FC 35%.
Magnificos - Loucuras Picantes FC 0:3

52e minuut.
Carias geeft de bal voor. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Roda zijn tegenspeler op de grond. Roda krijgt een gele kaart. Ricardo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
van den Brink rent richting de bal. van den Brink met een sublieme pass. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Olimpio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - Loucuras Picantes FC 0:4

73e minuut.
de Ferrel passt de bal met de wreef. Olimpio is nu in balbezit. Olimpio passt de bal in één keer door. Laborinho heeft problemen om de bal te vangen. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - Loucuras Picantes FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnificos 61%, Loucuras Picantes FC 39%.
Magnificos - Loucuras Picantes FC 0:5