Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botas Mágicas ChinaWorldDominationin5Years
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Na een snelle pass probeert Anastacio de bal onder controle te krijgen. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica speelt de bal door. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Anco met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gromicho met een snelle inworp. Carcamo rent richting de bal. Carcamo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coxinhas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - ChinaWorldDominationin5Years 0:1

16e minuut.
Bica speelt de bal door. Daar is Cambraia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bica rent richting de bal. Coxinhas verovert de bal door een tackle van achteren. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mosca met de inworp. Garrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrau speelt de bal door. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bica met een sublieme pass. Arantes heeft problemen om de bal te vangen. Ronca rent richting de bal. Arantes onderschept slim de pass. Arantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Casimiro de bal. Anastacio rent richting de bal. Anastacio passt de bal in één keer door. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - ChinaWorldDominationin5Years 0:2

43e minuut.
Anastacio rent richting de bal. Bica onderschept slim de pass. Bica passt de bal in één keer door. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Teles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botas Mágicas 50%, ChinaWorldDominationin5Years 50%.
Botas Mágicas - ChinaWorldDominationin5Years 0:2

60e minuut.
Anastacio geeft de bal voor. Klungelig pakt Cambraia de bal. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - ChinaWorldDominationin5Years 0:3

62e minuut.
Garrau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt da Glória de bal. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas draait met de bal, schiet en ... Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botas Mágicas - ChinaWorldDominationin5Years 0:4

66e minuut.
Carcamo rent richting de bal. Carcamo speelt de bal door. da Glória onderschept slim de pass. Mosca is nu in balbezit. Mosca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Casimiro is nu in balbezit. Ronca verovert de bal door een tackle van achteren. Ronca probeert naar een medespeler te passen. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Garrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes verovert de bal door een tackle van achteren. Nau Baptista is nu in balbezit. Arantes verovert de bal door een tackle van achteren. Arantes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Carcamo rent richting de bal. Carcamo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Anco de bal onder controle te krijgen. Coxinhas is nu in balbezit. Coxinhas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nau Baptista geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maceira met een snelle inworp. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Teles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botas Mágicas 54%, ChinaWorldDominationin5Years 46%.
Botas Mágicas - ChinaWorldDominationin5Years 0:4