Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agremiação Top cuf
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 27.7
zwak Schieten goed
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Cabecinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabecinha geeft een hoge lob. Rêgo kopt de bal weg. Garrau rent richting de bal. Garrau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cabreiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nevoeiro komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Cuiabá passt de bal zonder na te denken. Cabecinha is nu in balbezit. Aré probeert naar een medespeler te passen. Nevoeiro is nu in balbezit. Nevoeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cabecinha met een snelle inworp. Nevoeiro is nu in balbezit. Nevoeiro geeft de bal voor. Duro is nu in balbezit. Duro schiet op doel. Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pinola heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - cuf 1:0

27e minuut.
Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rêgo de bal. Višinka is nu in balbezit. Višinka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Assunção met een sublieme pass. Lapa rent richting de bal. Višinka onderschept slim de pass. Višinka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agremiação Top - cuf 1:1

38e minuut.
Aré passt de bal met de wreef. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Assunção onderschept slim de pass. Višinka is nu in balbezit. Višinka draait met de bal, schiet en ... Bragança verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - cuf 1:2

45e minuut.
Nevoeiro rent richting de bal. Garrau rent richting de bal. Nevoeiro is nu in balbezit. Garrau is nu in balbezit. Garrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agremiação Top - cuf 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agremiação Top 46%, cuf 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agremiação Top - cuf 2:2

50e minuut.
Aranha speelt de bal door. da Costa geeft een lange en hoge pass. Marramaque is nu in balbezit. Marramaque haalt uit met een fantastische trap. Bragança werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - cuf 2:3

71e minuut.
Aré geeft een lange en hoge pass. Rêgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Assunção rent richting de bal. Assunção passt de bal in één keer door. Višinka geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bragança probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Maestro rent richting de bal. Maestro speelt de bal door. Vale e Azevedo heeft problemen om de bal te vangen. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Aré is nu in balbezit. Cabecinha rent richting de bal. Cabecinha passt de bal met de wreef. Garrau is nu in balbezit. Garrau draait met de bal, schiet en ... Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Aré passt de bal met de wreef. Casal Moinho rent richting de bal. Casal Moinho geeft een lange en hoge pass. Garrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrau schiet op doel. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Lapa is nu in balbezit. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Višinka. Rêgo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rêgo kan niet meer verder spelen. Tonilhas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agremiação Top 62%, cuf 38%.
Agremiação Top - cuf 2:3