Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zaragata Magnificos
D`Arrazar Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 18.2
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Piovani rent richting de bal. Piovani met een sublieme pass. Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Douro met de inworp. Queimado is nu in balbezit. Giraldes verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Robalo probeert naar een medespeler te passen. Piovani met een sublieme pass. Fedorento heeft problemen om de bal te vangen. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Robalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cabeças probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piovani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lamurias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 2:0

23e minuut.
Mendès passt de bal zonder na te denken. Lamurias heeft problemen om de bal te vangen. Cabeças rent richting de bal. Fedorento is nu in balbezit. Fedorento haalt uit met een fantastische trap. Robalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal met de wreef. Mendès is nu in balbezit. Mendès haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 3:0

28e minuut.
Piovani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fedorento de bal. Mendès is nu in balbezit. Fedorento rent richting de bal. Fedorento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 4:0

30e minuut.
Mendès geeft een lange en hoge pass. Daar is Roda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queimado rent richting de bal. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Robalo niet meer kan verder spelen. Deserta komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Douro met de inworp. Giraldes rent richting de bal. Fedorento speelt de bal door. Mendès rent richting de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 28%, Magnificos 72%.
zaragata - Magnificos 5:0

47e minuut.
Olimpio geeft een hoge lob. Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal zonder na te denken. Daar is Mendès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendès draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Piovani probeert de bal met de borst te controleren. Cabeças is nu in balbezit. Piovani begaat een overtreding. Piovani krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Piovani kopt de bal weg. Piovani geeft een hoge lob. Mendès rent richting de bal. Mendès haalt uit met een fantastische trap. Deserta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 6:0

64e minuut.
Queimado geeft de bal voor. Inworp. Douro met een snelle inworp. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mendès is nu in balbezit. Mendès haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 7:0

66e minuut.
Fedorento verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Giraldes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldes passt de bal zonder na te denken. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 8:0

70e minuut.
Fedorento controleert de bal met de borst. Mendès rent richting de bal. Mendès met een sublieme pass. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 9:0

73e minuut.
Douro passt de bal in één keer door. Batatas rent richting de bal. Batatas geeft een hoge lob. Piovani rent richting de bal. Piovani geeft een hoge lob. Deserta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Carvalho Silva kopt de bal weg. Botelheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Botelheiro passt de bal zonder na te denken. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ... Deserta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Quádrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quádrio geeft de bal voor. Frederico rent richting de bal. Frederico geeft de bal voor. Giraldes kopt de bal weg. Deserta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Piovani met een sublieme pass. Mendès is nu in balbezit. Mendès met een sublieme pass. Fedorento is nu in balbezit. Fedorento draait met de bal, schiet en ... Deserta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Douro neemt de hoekschop. Mendès krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Botelheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Botelheiro geeft een hoge lob. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel. Deserta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 10:0

89e minuut.
Piovani probeert naar een medespeler te passen. Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel. Deserta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Magnificos 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 29%, Magnificos 71%.
zaragata - Magnificos 11:0