Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnificos zaragata
Normal Tactiek D`Arrazar
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
17.7 gemiddelde waardering 37.2
poor Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorento met de inworp. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre draait met de bal, schiet en ... Robalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - zaragata 0:1

9e minuut.
Lebre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabeças rent richting de bal. Mendès verovert de bal door een tackle van achteren. Mendès draait met de bal, schiet en ... Robalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - zaragata 0:2

12e minuut.
Nhật Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Bảo Long probeert naar een medespeler te passen. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Robalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - zaragata 0:3

13e minuut.
de Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Bảo Long verovert de bal door een tackle van achteren. Piovani met een sublieme pass. Giraldes rent richting de bal. Giraldes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - zaragata 0:4

19e minuut.
Cabeças met een sublieme pass. Mendès met een sublieme pass. Olimpio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Robalo trapt de bal weg van het doel. Piovani kopt de bal weg. Giraldes rent richting de bal. Giraldes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento geeft de bal voor. Giraldes controleert de bal met de borst. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès draait met de bal, schiet en ... Robalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Frederico met een sublieme pass. Mendès is nu in balbezit. Mendès passt de bal in één keer door. Lebre rent richting de bal. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Robalo bokst de bal weg.

27e minuut.
Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès passt de bal in één keer door. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes schiet op doel. Olimpio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piovani neemt de hoekschop. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Giraldes heeft problemen om de bal te vangen. Queimado bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendès is nu in balbezit. Mendès haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Giraldes met een sublieme pass. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès is nu in balbezit. Mendès haalt uit met een fantastische trap. Robalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - zaragata 0:5

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorento met een snelle inworp. Lebre kan de bal niet met de borst controleren. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Olimpio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificos - zaragata 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnificos 87%, zaragata 13%.
Magnificos - zaragata 0:6

47e minuut.
Frederico geeft een hoge lob. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès passt de bal met de wreef. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Giraldes is nu in balbezit. Giraldes met een sublieme pass. Piovani met een sublieme pass. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Vinhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederico geeft de bal voor. Cabeças heeft problemen om de bal te vangen. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Fedorento rent richting de bal. Fedorento passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lebre de bal. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel. Robalo bokst de bal weg.

72e minuut.
Vinhal met een snelle inworp. Cabeças is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fedorento. Fedorento krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre passt de bal met de wreef. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes schiet op doel. Robalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robalo trapt de bal weg van het doel. Piovani kopt de bal weg. Mendès is nu in balbezit. Mendès haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Piovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovani speelt de bal door. Mendès rent richting de bal. Mendès haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnificos 69%, zaragata 31%.
Magnificos - zaragata 0:6