Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuf Botas Mágicas
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 21.8
good Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Arantes rent richting de bal. Alvares Cabral is nu in balbezit. Arantes onderschept slim de pass. Arantes draait met de bal, schiet en ... Pinola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Kucsera verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Casal Moinho is nu in balbezit. Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal Moinho onderschept slim de pass. Casal Moinho geeft de bal voor. Višinka springt en kopt de bal. Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - Botas Mágicas 1:0

14e minuut.
Casimiro met een sublieme pass. Bica rent richting de bal. Bica met een sublieme pass. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Casal Moinho onderschept slim de pass. Casal Moinho geeft een lange en hoge pass. Alvares Cabral rent richting de bal. Arantes is nu in balbezit. Arantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
da Glória geeft een hoge lob. Pinola probeert de bal aan de voet te houden. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ... Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuf 53%, Botas Mágicas 47%.
cuf - Botas Mágicas 1:0

49e minuut.
Assunção verovert de bal door een tackle van achteren. Assunção geeft een lange en hoge pass. Daar is Anco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aré onderschept slim de pass. Aré geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Assunção kopt de bal weg. Cambraia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Višinka rent richting de bal. Višinka schiet op doel. Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - Botas Mágicas 2:0

63e minuut.
Inworp. Aré met de inworp. Alvares Cabral is nu in balbezit. Alvares Cabral geeft een hoge lob. Marramaque springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
da Costa passt de bal met de wreef. Assunção rent richting de bal. Assunção passt de bal met de wreef. Marramaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Marramaque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Višinka passt de bal met de wreef. Marramaque is nu in balbezit. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - Botas Mágicas 3:0

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bravo trapt de bal weg. Seisdedos heeft problemen om de bal te vangen. Višinka is nu in balbezit. Višinka draait met de bal, schiet en ... Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Višinka verovert de bal door een tackle van achteren. Višinka passt de bal in één keer door. Marramaque rent richting de bal. Marramaque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - Botas Mágicas 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuf 38%, Botas Mágicas 62%.
cuf - Botas Mágicas 4:0