Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChinaWorldDominationin5Years Agremiação Top
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 22.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Ronca speelt de bal door. Tonilhas is nu in balbezit. Anastacio onderschept slim de pass. Anastacio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lapa de bal onder controle te krijgen. Bragança bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Nau Baptista rent richting de bal. Cabreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Cabreiro probeert naar een medespeler te passen. Coxinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinhas haalt uit met een fantastische trap. Bragança bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ronca is nu in balbezit. Aranha onderschept slim de pass. Cabreiro rent richting de bal. Anastacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastacio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Tonilhas rent richting de bal. Anastacio rent richting de bal. Anastacio speelt de bal door. Cabreiro rent richting de bal. Cabreiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChinaWorldDominationin5Years 33%, Agremiação Top 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ChinaWorldDominationin5Years - Agremiação Top 0:0

68e minuut.
Carcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcamo maakt een afschuwelijke overtreding. Carcamo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Cuiabá is nu in balbezit. Ronca onderschept slim de pass. Ronca met een sublieme pass. Coxinhas rent richting de bal. Coxinhas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChinaWorldDominationin5Years 49%, Agremiação Top 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ChinaWorldDominationin5Years - Agremiação Top 0:0