Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zaragata Botas Mágicas
D`Arrazar Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 21.4
good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Trombas onderschept slim de pass. Trombas speelt de bal door. Piovani probeert naar een medespeler te passen. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Botas Mágicas 1:0

8e minuut.
Casimiro met een sublieme pass. Trombas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas passt de bal in één keer door. Lebre is nu in balbezit. Lebre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lebre onderschept slim de pass. Lebre passt de bal zonder na te denken. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes schiet op doel. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Botas Mágicas 2:0

23e minuut.
Cambraia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorento met de inworp. Lebre probeert de bal met de borst te controleren. Lebre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bica geeft een hoge lob. Trombas is nu in balbezit. Trombas met een sublieme pass. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovani passt de bal met de wreef. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Giraldes passt de bal met de wreef. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica begaat een overtreding. Bica krijgt een gele kaart. Lebre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lebre wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bravo met een harde bal richting middenveld. Piovani kopt de bal weg. Bica heeft problemen om de bal te vangen. Lebre is nu in balbezit. Lebre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Botas Mágicas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 25%, Botas Mágicas 75%.
zaragata - Botas Mágicas 3:0

49e minuut.
Trombas speelt de bal door. Piovani rent richting de bal. Piovani passt de bal zonder na te denken. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Seisdedos de bal. Fedorento rent richting de bal. Fedorento passt de bal in één keer door. Giraldes rent richting de bal. Giraldes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Botas Mágicas 4:0

58e minuut.
Piovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casimiro verovert de bal door een tackle van achteren. Casimiro probeert naar een medespeler te passen. Maceira is nu in balbezit. Maceira geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Seisdedos met een sublieme pass. Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento geeft een hoge lob. Giraldes rent richting de bal. Giraldes schiet op doel. Bravo bokst de bal weg.

69e minuut.
Seisdedos verovert de bal door een tackle van achteren. Seisdedos passt de bal zonder na te denken. Daar is Casimiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebre onderschept slim de pass. Lebre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Lebre kopt de bal weg. Casimiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lebre is nu in balbezit. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Botas Mágicas 5:0

73e minuut.
Casimiro is nu in balbezit. Giraldes onderschept slim de pass. Lebre rent richting de bal. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes schiet op doel. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento geeft een hoge lob. Piovani kopt de bal weg. Lebre rent richting de bal. Lebre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento passt de bal met de wreef. Piovani met een sublieme pass. Lebre is nu in balbezit. Lebre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Fedorento kopt de bal weg. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre probeert naar een medespeler te passen. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 17%, Botas Mágicas 83%.
zaragata - Botas Mágicas 5:0