Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agremiação Top Loucuras Picantes FC
Normal Tactiek Loucuras 1
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 30
average Schieten good
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gutsfeld geeft een hoge lob. Inworp. Duro met de inworp. Cabreiro is nu in balbezit. Cabreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - Loucuras Picantes FC 1:0

5e minuut.
Cuiabá rent richting de bal. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo probeert naar een medespeler te passen. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Bragança bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Cairos probeert de bal aan de voet te houden. Ricardo rent richting de bal. Lapa bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Brink onderschept slim de pass. van den Brink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agremiação Top - Loucuras Picantes FC 1:1

16e minuut.
Couto speelt de bal door. Rêgo kopt de bal weg. Cabreiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garrau rent richting de bal. Garrau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Olszewski heeft problemen om de bal te vangen. Olszewski geeft de bal voor. Samborski met een sublieme pass. Klungelig pakt van den Brink de bal. van den Brink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - Loucuras Picantes FC 1:2

42e minuut.
Olszewski is nu in balbezit. Cabreiro rent richting de bal. Olszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olszewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agremiação Top 61%, Loucuras Picantes FC 39%.
Agremiação Top - Loucuras Picantes FC 1:2

52e minuut.
Klungelig pakt Aranha de bal. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo passt de bal met de wreef. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - Loucuras Picantes FC 1:3

72e minuut.
van den Brink is nu in balbezit. Gutsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuiabá verovert de bal door een tackle van achteren. van den Brink onderschept slim de pass. van den Brink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - Loucuras Picantes FC 1:4

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutsfeld zal de hoekschop nemen. Samborski heeft problemen om de bal te vangen. van den Brink is nu in balbezit. van den Brink geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
van den Brink geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cairos de bal onder controle te krijgen. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborinho schiet op doel. Bragança probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Olszewski met een sublieme pass. Cairos is nu in balbezit. Laborinho rent richting de bal. van den Brink rent richting de bal. van den Brink schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - Loucuras Picantes FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agremiação Top 74%, Loucuras Picantes FC 26%.
Agremiação Top - Loucuras Picantes FC 1:5