Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 19:14
  • Competitiewedstrijd: Liga III.13 [del]
  • Stadion: cuf Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3900
cuf SL Benfica || M.City
442 Tactiek X
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 38.3
redelijk Schieten solide
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Marchisio draait met de bal, schiet en ... Kucsera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ligeirinho neemt de hoekschop. Marchisio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Guerre draait met de bal, schiet en ... Pinola probeert de bal aan de voet te houden. Laires rent richting de bal. Marchisio rent richting de bal. Marchisio schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sierakowski geeft een hoge lob. Marchisio kopt de bal weg. Pinola is nu in balbezit. Guerre onderschept slim de pass. Guerre draait met de bal, schiet en ... Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Casal Moinho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ligeirinho met een snelle inworp. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pestana trapt de bal weg van het doel. Caso kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alvares Cabral de bal onder controle te krijgen. Marchisio rent richting de bal. Marchisio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kucsera verovert de bal door een tackle van achteren. Kucsera geeft een hoge lob. Belmiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmiro geeft de bal voor. Marchisio kopt de bal weg. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
da Costa geeft de bal voor. Belmiro kan de bal niet met de borst controleren. Belmiro geeft de bal voor. Marchisio kopt de bal weg. Pinola probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ligeirinho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marchisio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - SL Benfica || M.City 0:1

20e minuut.
Alvares Cabral is nu in balbezit. Guerre verovert de bal door een tackle van achteren. Guerre passt de bal in één keer door. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ligeirinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laires rent richting de bal. Laires passt de bal met de wreef. Guerre rent richting de bal. Guerre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Guerre is nu in balbezit. Guerre passt de bal zonder na te denken. Marchisio rent richting de bal. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuf - SL Benfica || M.City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuf 70%, SL Benfica || M.City 30%.
cuf - SL Benfica || M.City 0:2

56e minuut.
Assunção passt de bal in één keer door. Aré bereikt de bal nog maar net als eerste. Aré passt de bal zonder na te denken. Marramaque rent richting de bal. Marramaque haalt uit met een fantastische trap. Buchar bokst de bal weg.

58e minuut.
Vale e Azevedo rent richting de bal. Vale e Azevedo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kucsera de bal. Marchisio rent richting de bal. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Caso probeert naar een medespeler te passen. Guerre rent richting de bal. Guerre speelt de bal door. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio schiet op doel. Pestana bokst de bal weg.

72e minuut.
Belmiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmiro geeft een lange en hoge pass. Guerre is nu in balbezit. Marchisio rent richting de bal. Marchisio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Casal Moinho is nu in balbezit. Guerre onderschept slim de pass. Guerre passt de bal zonder na te denken. Marchisio rent richting de bal. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pinola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuf 46%, SL Benfica || M.City 54%.
cuf - SL Benfica || M.City 0:2