Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SL Benfica || M.City cuf
X Tactiek 442
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 26.5
solid Schieten adequate
average Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Ligeirinho met een sublieme pass. Marchisio rent richting de bal. Marchisio passt de bal in één keer door. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre schiet op doel. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ligeirinho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Laires, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio schiet op doel. Pestana bokst de bal weg. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio haalt uit met een fantastische trap. Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ligeirinho probeert naar een medespeler te passen. Laires rent richting de bal. Laires passt de bal in één keer door. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio schiet op doel. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Marchisio rent richting de bal. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio onderschept slim de pass. Marchisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SL Benfica || M.City - cuf 1:0

37e minuut.
da Costa is nu in balbezit. da Costa speelt de bal door. Ligeirinho probeert naar een medespeler te passen. Guerre rent richting de bal. Guerre haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ligeirinho met een sublieme pass. Caso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caso speelt de bal door. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre schiet op doel. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Guerre is nu in balbezit. Guerre geeft de bal voor. Marchisio heeft problemen om de bal te vangen. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SL Benfica || M.City - cuf 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SL Benfica || M.City 36%, cuf 64%.
SL Benfica || M.City - cuf 2:0

48e minuut.
Daar is Veinante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veinante verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aré neemt de hoekschop. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Belmiro speelt de bal door. Caso heeft problemen om de bal te vangen. Caso speelt de bal door. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caso met de inworp. Ligeirinho speelt de bal door. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Assunção is nu in balbezit. Veinante onderschept slim de pass. Veinante speelt de bal door. Marchisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchisio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Aré rent richting de bal. Ligeirinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ligeirinho probeert naar een medespeler te passen. Guerre rent richting de bal. Guerre draait met de bal, schiet en ... Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Alvares Cabral met een sublieme pass. Sierakowski is nu in balbezit. Sierakowski met een sublieme pass. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio draait met de bal, schiet en ... Pestana bokst de bal weg. Guerre rent richting de bal. Guerre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SL Benfica || M.City - cuf 3:0

84e minuut.
Caso met de inworp. Ligeirinho speelt de bal door. Guerre rent richting de bal. Guerre haalt uit met een fantastische trap. Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SL Benfica || M.City - cuf 4:0

85e minuut.
Klungelig pakt Marramaque de bal. Guerre verovert de bal door een tackle van achteren. Guerre passt de bal in één keer door. Marchisio is nu in balbezit. Marchisio schiet op doel. Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SL Benfica || M.City - cuf 5:0

87e minuut.
Casal Moinho is nu in balbezit. Guerre onderschept slim de pass. Guerre geeft de bal voor. Marchisio rent richting de bal. Marchisio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guerre heeft problemen om de bal te vangen. Guerre haalt uit met een fantastische trap. Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SL Benfica || M.City - cuf 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SL Benfica || M.City 39%, cuf 61%.
SL Benfica || M.City - cuf 6:0