Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zaragata Agremiação Top
D`Arrazar Tactiek 442
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 22.5
excellent Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Maestro rent richting de bal. Mendès onderschept slim de pass. Cairos rent richting de bal. Mendès onderschept slim de pass. Mendès draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Aranha rent richting de bal. Aranha geeft een hoge lob. Trombas speelt de bal door. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ... Bragança bokst de bal weg.

7e minuut.
Nevoeiro passt de bal met de wreef. Garrau rent richting de bal. Alavedra maakt een afschuwelijke overtreding. Alavedra krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Trombas speelt de bal door. Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal zonder na te denken. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Giraldes met een sublieme pass. Mendès is nu in balbezit. Cuiabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès onderschept slim de pass. Mendès draait met de bal, schiet en ... Bragança bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cairos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel. Bragança probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Trombas passt de bal zonder na te denken. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès speelt de bal door. Daar is Giraldes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldes draait met de bal, schiet en ... Bragança probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Trombas probeert naar een medespeler te passen. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre rent richting de bal. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Neiva is nu in balbezit. Fedorento onderschept slim de pass. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Azuleijo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendès rent richting de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Bragança probeert naar een medespeler te passen. Douro rent richting de bal. Douro probeert naar een medespeler te passen. Giraldes rent richting de bal. Giraldes draait met de bal, schiet en ... Paal! Bragança probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Lebre de bal. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès passt de bal in één keer door. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Douro passt de bal zonder na te denken. Lebre is nu in balbezit. Azuleijo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Azuleijo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Douro neemt de hoekschop. Fedorento kopt de bal weg. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lebre rent richting de bal. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes met een sublieme pass. Mendès heeft problemen om de bal te vangen. Mendès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Agremiação Top 1:0

39e minuut.
Giraldes geeft de bal voor. Bragança met een sublieme pass. Fedorento kopt de bal weg. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel. Bragança bokst de bal weg. Daar is Maestro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebre rent richting de bal. Lebre schiet op doel. Cuiabá probeert de bal aan de voet te houden. Bragança kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Garrau is nu in balbezit. Trombas verovert de bal door een tackle van achteren. Trombas speelt de bal door. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès draait met de bal, schiet en ... Bragança probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Giraldes is nu in balbezit. Giraldes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lebre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebre schiet op doel. Bragança maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 24%, Agremiação Top 76%.
zaragata - Agremiação Top 1:0

46e minuut.
Neiva kopt de bal weg. Alavedra is nu in balbezit. Alavedra geeft een hoge lob. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mendès de bal. Mendès schiet op doel. Bragança werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Agremiação Top 2:0

54e minuut.
Fedorento geeft de bal voor. Douro kopt de bal weg. Klungelig pakt Cairos de bal. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal in één keer door. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel. Bragança maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Agremiação Top 3:0

66e minuut.
Mendès controleert de bal met de borst. Lebre is nu in balbezit. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Agremiação Top 4:0

67e minuut.
Douro verovert de bal door een tackle van achteren. Douro passt de bal in één keer door. Aranha probeert de bal aan de voet te houden. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nevoeiro speelt de bal door. Lebre rent richting de bal. Lebre met een sublieme pass. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès schiet op doel. Bragança probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mendès is nu in balbezit. Mendès haalt uit met een fantastische trap. Bragança probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuiabá rent richting de bal. Mendès onderschept slim de pass. Mendès schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fedorento met een sublieme pass. Klungelig pakt Lebre de bal. Lebre passt de bal zonder na te denken. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Agremiação Top 5:0

73e minuut.
Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel. Cairos probeert de bal aan de voet te houden. Giraldes rent richting de bal. Giraldes haalt uit met een fantastische trap. Bragança probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuiabá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bragança bokst de bal weg.

77e minuut.
Douro geeft de bal voor. Mendès heeft problemen om de bal te vangen. Lebre is nu in balbezit. Mendès rent richting de bal. Mendès haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Agremiação Top 6:0

79e minuut.
Klungelig pakt Neiva de bal. Fedorento is nu in balbezit. Fedorento met een sublieme pass. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento speelt de bal door. Lebre rent richting de bal. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel. Bragança bokst de bal weg.

83e minuut.
Daar is Fedorento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorento met een sublieme pass. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zaragata - Agremiação Top 7:0

87e minuut.
Bragança trapt de bal weg. Fedorento rent richting de bal. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mendès de bal onder controle te krijgen. Mendès schiet op doel. Bragança kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zaragata 19%, Agremiação Top 81%.
zaragata - Agremiação Top 7:0