Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agremiação Top zaragata
442 Tactiek D`Arrazar
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 37.9
matig Schieten solide
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Cuiabá onderschept slim de pass. Mendès onderschept slim de pass. Mendès probeert naar een medespeler te passen. Giraldes rent richting de bal. Giraldes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cuiabá rent richting de bal. Fedorento rent richting de bal. Fedorento passt de bal in één keer door. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fedorento rent richting de bal. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Mendès speelt de bal door. Giraldes is nu in balbezit. Giraldes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mendès rent richting de bal. Mendès passt de bal met de wreef. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre schiet op doel. Bragança werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:1

19e minuut.
Garrau is nu in balbezit. Fedorento verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorento speelt de bal door. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mendès is nu in balbezit. Mendès passt de bal met de wreef. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre draait met de bal, schiet en ... Bragança werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cuiabá de bal. Cairos geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Douro neemt de hoekschop. Lebre springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:2

32e minuut.
Cabreiro is nu in balbezit. Douro verovert de bal door een tackle van achteren. Douro speelt de bal door. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal zonder na te denken. Lebre rent richting de bal. Lebre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:3

40e minuut.
Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cairos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giraldes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mendès legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bragança werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agremiação Top 74%, zaragata 26%.
Agremiação Top - zaragata 0:4

46e minuut.
Lebre speelt de bal door. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabreiro rent richting de bal. Giraldes verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Douro geeft de bal voor. Giraldes is nu in balbezit. Cairos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giraldes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mendès legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Bragança werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:5

57e minuut.
Fedorento met een snelle inworp. Lebre is nu in balbezit. Lebre passt de bal zonder na te denken. Giraldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cuiabá speelt de bal door. Trombas speelt de bal door. Mendès rent richting de bal. Lebre rent richting de bal. Lebre schiet op doel. Bragança probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:6

61e minuut.
Fedorento passt de bal in één keer door. Alavedra rent richting de bal. Alavedra geeft een hoge lob. Fedorento probeert de bal met de borst te controleren. Fedorento geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal zonder na te denken. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mendès raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piovani komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Trombas rent richting de bal. Trombas passt de bal zonder na te denken. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Piovani rent richting de bal. Piovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:7

71e minuut.
Garrau probeert naar een medespeler te passen. Nevoeiro heeft problemen om de bal te vangen. Cuiabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Piovani rent richting de bal. Piovani haalt uit met een fantastische trap. Bragança bokst de bal weg.

72e minuut.
Douro kopt de bal weg. Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Lebre rent richting de bal. Lebre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Piovani is nu in balbezit. Piovani passt de bal in één keer door. Lebre is nu in balbezit. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Bragança werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:8

80e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento geeft een hoge lob. Piovani is nu in balbezit. Piovani haalt uit met een fantastische trap. Bragança werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:9

81e minuut.
Giraldes is nu in balbezit. Piovani is nu in balbezit. Piovani passt de bal met de wreef. Daar is Lebre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Douro zal de hoekschop nemen. Fedorento rent richting de bal. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:10

84e minuut.
Trombas geeft een hoge lob. Piovani kopt de bal weg. Lebre rent richting de bal. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Bragança werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agremiação Top - zaragata 0:11

87e minuut.
Daar is Nevoeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trombas is nu in balbezit. Trombas met een sublieme pass. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Bragança bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agremiação Top 69%, zaragata 31%.
Agremiação Top - zaragata 0:11