Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURA BARRAS Euracios 4ever
Oficial Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten matig
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Mouco met een sublieme pass. Kalupa is nu in balbezit. Kalupa geeft de bal voor. Idrizi rent richting de bal. Idrizi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURA BARRAS - Euracios 4ever 1:0

5e minuut.
Mouco met een sublieme pass. Boccalari rent richting de bal. Boccalari passt de bal zonder na te denken. Idrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrizi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Atan onderschept slim de pass. Atan geeft de bal voor. Idrizi rent richting de bal. Idrizi schiet op doel. Sousa Mendes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FURA BARRAS - Euracios 4ever 2:0

10e minuut.
Guedes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zarco de bal. Idrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Idrizi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Kalupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado geeft de bal voor. Idrizi rent richting de bal. Idrizi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FURA BARRAS - Euracios 4ever 3:0

31e minuut.
Bogado passt de bal in één keer door. Libiszewski is nu in balbezit. Corado is nu in balbezit. Guedes rent richting de bal. Guedes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mouco kopt de bal weg. Daar is Fuzeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrizi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURA BARRAS - Euracios 4ever 4:0

36e minuut.
Boccalari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carvalheira komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Carvalheira onderschept slim de pass. Carvalheira speelt de bal door. Botado heeft problemen om de bal te vangen. Idrizi is nu in balbezit. Idrizi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Carvalheira rent richting de bal. Bogado verovert de bal door een tackle van achteren. Mouco verovert de bal door een tackle van achteren. Idrizi is nu in balbezit. Idrizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FURA BARRAS - Euracios 4ever 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURA BARRAS 32%, Euracios 4ever 68%.
FURA BARRAS - Euracios 4ever 5:0

47e minuut.
Idrizi is nu in balbezit. Carvalheira bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalheira bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalheira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FURA BARRAS - Euracios 4ever 6:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varino komt het veld opgelopen. Santa Maria komt het veld opgelopen. Kalupa met de inworp. Idrizi is nu in balbezit. Idrizi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mouco kopt de bal weg. Klungelig pakt Torgal de bal. Santa Maria rent richting de bal. Santa Maria schiet op doel. Sousa Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Oboé kopt de bal weg. Inworp. Kalupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Idrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrizi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FURA BARRAS - Euracios 4ever 7:0

60e minuut.
Mouco geeft een lange en hoge pass. Torgal bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Maria onderschept slim de pass. Santa Maria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURA BARRAS - Euracios 4ever 8:0

72e minuut.
Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalupa probeert naar een medespeler te passen. Santa Maria rent richting de bal. Idrizi is nu in balbezit. Idrizi schiet op doel. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Idrizi rent richting de bal. Idrizi haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Libiszewski met een snelle inworp. Kanclerz heeft problemen om de bal te vangen. Kanclerz geeft de bal voor. Oboé kopt de bal weg. Sousa Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santa Maria is nu in balbezit. Santa Maria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURA BARRAS - Euracios 4ever 9:0

78e minuut.
Santa Maria verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Maria geeft een hoge lob. Kanclerz is nu in balbezit. Kanclerz geeft een lange en hoge pass. Oboé kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sousa Mendes met een harde bal richting middenveld. Varino kopt de bal weg. Santa Maria is nu in balbezit. Santa Maria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURA BARRAS 20%, Euracios 4ever 80%.
FURA BARRAS - Euracios 4ever 9:0