Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patas de Urso Futebol Clube de Arouca
porto Tactiek e442
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten solide
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Pinto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bieniusiewicz de bal. Azeite speelt de bal door. Sintra is nu in balbezit. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Ostermann bokst de bal weg.

10e minuut.
Azeite rent richting de bal. da Glória verovert de bal door een tackle van achteren. da Glória met een sublieme pass. Sintra is nu in balbezit. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Ostermann bokst de bal weg.

12e minuut.
Pain onderschept slim de pass. Pain geeft een hoge lob. Daar is Claveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claveri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Futebol Clube de Arouca 1:0

17e minuut.
Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra passt de bal met de wreef. Vultão rent richting de bal. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Romeu probeert naar een medespeler te passen. Sintra heeft problemen om de bal te vangen. Sambado probeert naar een medespeler te passen. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite geeft de bal voor. Ostermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
van Hintum kan de bal niet met de borst controleren. Sambado is nu in balbezit. Sambado passt de bal zonder na te denken. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vultão is nu in balbezit. Vultão probeert naar een medespeler te passen. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ... Ostermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patas de Urso - Futebol Clube de Arouca 1:1

36e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambado onderschept slim de pass. Sambado passt de bal in één keer door. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro geeft een hoge lob. Marreco kopt de bal weg. Daar is Sintra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sintra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 67%, Futebol Clube de Arouca 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patas de Urso - Futebol Clube de Arouca 1:1

46e minuut.
Hadžinumanbegović komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Bieniusiewicz is nu in balbezit. Bieniusiewicz met een sublieme pass. Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri haalt uit met een fantastische trap. Pinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Ioan verovert de bal door een tackle van achteren. Ioan geeft de bal voor. Claveri is nu in balbezit. Claveri haalt uit met een fantastische trap. Pinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Guerreiro geeft de bal voor. Daar is Pain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco is nu in balbezit. Marreco heeft problemen om de bal te vangen. Marreco haalt uit met een fantastische trap. Ostermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Futebol Clube de Arouca 1:2

65e minuut.
Ardaya geeft een lange en hoge pass. Matamales kopt de bal weg. Sambado met een sublieme pass. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Sintra is nu in balbezit. Azeite is nu in balbezit. Azeite passt de bal zonder na te denken. Sambado is nu in balbezit. Sambado geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Romeu probeert naar een medespeler te passen. Sintra rent richting de bal. van Hintum verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite geeft een lange en hoge pass. Paal! Ostermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Azeite passt de bal met de wreef. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra passt de bal in één keer door. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Marreco kopt de bal weg. Sambado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambado probeert naar een medespeler te passen. Vultão is nu in balbezit. Vultão schiet op doel. Ostermann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 65%, Futebol Clube de Arouca 35%.
Patas de Urso - Futebol Clube de Arouca 1:2