Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futebol Clube de Arouca Patas de Urso
e442 Tactiek porto
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 28.6
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Vultão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azeite de bal. Meleiro rent richting de bal. Bordalo onderschept slim de pass. Bordalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Patas de Urso 1:0

5e minuut.
Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra draait met de bal, schiet en ... Chaves Aldeia heeft problemen om de bal te vangen. Bordalo rent richting de bal. Bordalo draait met de bal, schiet en ... Ostermann bokst de bal weg.

6e minuut.
Sambado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Na een snelle pass probeert Azeite de bal onder controle te krijgen. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra schiet op doel. Meleiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Negrete trapt de bal weg van het doel. Azeite kopt de bal weg. Klungelig pakt Bordalo de bal. Bordalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Azeite passt de bal in één keer door. Vultão probeert naar een medespeler te passen. Bordalo rent richting de bal. Bordalo draait met de bal, schiet en ... Ostermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sambado speelt de bal door. Azeite rent richting de bal. Azeite met een sublieme pass. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo haalt uit met een fantastische trap. Ostermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Negrete de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sambado neemt de hoekschop. Bordalo kopt de bal weg. Sintra heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Patas de Urso 2:0

33e minuut.
Sambado heeft problemen om de bal te vangen. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite passt de bal zonder na te denken. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Ostermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Vultão bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite rent richting de bal. Azeite passt de bal in één keer door. Sintra rent richting de bal. Sintra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sambado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite geeft de bal voor. Sintra rent richting de bal. Sintra draait met de bal, schiet en ... Ostermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bordalo springt en kopt de bal. Ostermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Jácome rent richting de bal. Vultão onderschept slim de pass. Vultão probeert naar een medespeler te passen. Bordalo rent richting de bal. Bordalo draait met de bal, schiet en ... Ostermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Azeite rent richting de bal. Azeite speelt de bal door. Bordalo rent richting de bal. Bordalo haalt uit met een fantastische trap. Ostermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Costa geeft de bal voor. Tobí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azeite kopt de bal weg. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo draait met de bal, schiet en ... Ostermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 9%, Patas de Urso 91%.
Futebol Clube de Arouca - Patas de Urso 2:0

47e minuut.
da Glória onderschept slim de pass. da Glória speelt de bal door. Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio draait met de bal, schiet en ... Jara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Patas de Urso 2:1

50e minuut.
Silvestre rent richting de bal. Sambado verovert de bal door een tackle van achteren. Sambado geeft de bal voor. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sambado speelt de bal door. Daar is Bordalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo schiet op doel. Ostermann bokst de bal weg.

60e minuut.
Vultão rent richting de bal. Vultão passt de bal met de wreef. Bordalo heeft problemen om de bal te vangen. Bordalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Patas de Urso 3:1

61e minuut.
Sambado probeert naar een medespeler te passen. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo passt de bal zonder na te denken. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra schiet op doel. Ostermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Romeu passt de bal in één keer door. Sambado met een sublieme pass. Sintra is nu in balbezit. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Patas de Urso 4:1

68e minuut.
Vultão bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultão passt de bal zonder na te denken. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Ostermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Patas de Urso 5:1

71e minuut.
Klungelig pakt Bordalo de bal. Vultão rent richting de bal. Vultão probeert naar een medespeler te passen. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ostermann met een harde bal richting middenveld. Vultão heeft problemen om de bal te vangen. Vultão speelt de bal door. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Velho is nu in balbezit. Sambado verovert de bal door een tackle van achteren. Sambado met een sublieme pass. Daar is Sintra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sintra schiet op doel. Ostermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Ostermann met een sublieme pass. Daar is Vultão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vultão probeert naar een medespeler te passen. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo haalt uit met een fantastische trap. Ostermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Rendeiro met de inworp. Vultão met een sublieme pass. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo geeft de bal voor. Sintra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - Patas de Urso 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 21%, Patas de Urso 79%.
Futebol Clube de Arouca - Patas de Urso 6:1