Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.Golitos Nefastus City
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 32
poor Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Casaca onderschept slim de pass. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea geeft een hoge lob. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.Golitos - Nefastus City 0:1

11e minuut.
Mancipe rent richting de bal. Arouche rent richting de bal. Mancipe onderschept slim de pass. Mancipe geeft de bal voor. Ocampo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Hradecký onderschept slim de pass. Kitowicz is nu in balbezit. Ambia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kitowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mancipe komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Professor de bal. Mancipe onderschept slim de pass. Mancipe passt de bal zonder na te denken. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz probeert naar een medespeler te passen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Hradecký met een sublieme pass. Ramanga heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Caio da Ponte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.Golitos - Nefastus City 0:2

41e minuut.
Hradecký is nu in balbezit. Hradecký passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ambia de bal onder controle te krijgen. Genero is nu in balbezit. Genero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Kitowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kitowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.Golitos - Nefastus City 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.Golitos 72%, Nefastus City 28%.
U.Golitos - Nefastus City 0:3

46e minuut.
Kitowicz speelt de bal door. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Daar is Kitowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Leote met de inworp. Indacochea rent richting de bal. Indacochea geeft de bal voor. Kitowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kitowicz passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
U.Golitos - Nefastus City 0:4

62e minuut.
Ginguinha speelt de bal door. Professor rent richting de bal. Professor passt de bal in één keer door. Barba is nu in balbezit. Barba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hradecký rent richting de bal. Casaca begaat een overtreding. Hradecký raakt geblesseerd tijdens het duel. Hradecký zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.Golitos - Nefastus City 0:5

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Genero de bal onder controle te krijgen. Arouche speelt de bal door. Kuzmanović probeert naar een medespeler te passen. Ginguinha rent richting de bal. Ginguinha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kitowicz passt de bal met de wreef. Ramanga is nu in balbezit. Ocampo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocampo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.Golitos 59%, Nefastus City 41%.
U.Golitos - Nefastus City 0:5