Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barreirense Kupo Kupoo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Cavalheiro is nu in balbezit. Cachuxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bode rent richting de bal. Bode haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Kupo Kupoo 0:1

20e minuut.
Gama probeert naar een medespeler te passen. Hermano is nu in balbezit. Hermano passt de bal met de wreef. Bode rent richting de bal. Bode haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barreirense 57%, Kupo Kupoo 43%.
FC Barreirense - Kupo Kupoo 0:1

47e minuut.
Daar is Bairros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cachuxo rent richting de bal. Cachuxo met een sublieme pass. Bode rent richting de bal. Bode haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Inworp. Gama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cachuxo is nu in balbezit. Cachuxo schiet op doel. Bode rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Nogueira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Gama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cachuxo is nu in balbezit. Cachuxo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bode is nu in balbezit. Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bode verovert de bal door een tackle van achteren. Bode schiet op doel. Codinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Kupo Kupoo 0:2

66e minuut.
Picaluga geeft een hoge lob. Bode is nu in balbezit. Met opzet legt Nogueira zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nogueira moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nogueira schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Leco speelt de bal door. Ceia geeft een lange en hoge pass. Néné probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Couraçado rent richting de bal. Couraçado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Codinha trapt de bal weg van het doel. Hermano kopt de bal weg. Cavalheiro heeft problemen om de bal te vangen. Bode bereikt de bal nog maar net als eerste. Bode schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cavalheiro met een snelle inworp. Bairros heeft problemen om de bal te vangen. Bairros passt de bal zonder na te denken. Baldaque is nu in balbezit. Baldaque draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bairros passt de bal met de wreef. Néné speelt de bal door. Hermano probeert naar een medespeler te passen. Bode is nu in balbezit. Bode schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Machete kan de bal niet met de borst controleren. Cachuxo verovert de bal door een tackle van achteren. Cachuxo passt de bal met de wreef. Bode rent richting de bal. Bode schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hermano met een sublieme pass. Cachuxo is nu in balbezit. Cachuxo passt de bal in één keer door. Bode is nu in balbezit. Bode haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Vilhena is nu in balbezit. Vilhena geeft een hoge lob. Bode springt en kopt de bal. Daar is Correia de Sa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machete verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Kupo Kupoo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barreirense 67%, Kupo Kupoo 33%.
FC Barreirense - Kupo Kupoo 0:3