Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:18
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: Lx Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2631
Lx FC Barreirense
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Machete rent richting de bal. Altera bereikt de bal nog maar net als eerste. Altera passt de bal zonder na te denken. Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutuoso passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Rapidinho geeft een hoge lob. Inworp. Pancas met de inworp. Baldaque is nu in balbezit. Baldaque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Prior met de inworp. Valério bereikt de bal nog maar net als eerste. Valério passt de bal in één keer door. Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutuoso draait met de bal, schiet en ... Codinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nogueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aquino met een snelle inworp. Frutuoso geeft een lange en hoge pass. Codinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Prior geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldaque draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lx - FC Barreirense 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 46%, FC Barreirense 54%.
Lx - FC Barreirense 0:1

49e minuut.
Valério geeft een hoge lob. Pancas rent richting de bal. Aquino begaat een overtreding. Aquino krijgt een gele kaart. Pancas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pancas kan niet meer verder spelen. Mogueimas komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Machete is nu in balbezit. Machete passt de bal zonder na te denken. Fogaga is nu in balbezit. Baldaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldaque draait met de bal, schiet en ... Cruzeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutuoso is nu in balbezit. Frutuoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Codinha niet meer kan verder spelen. Botas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Prior met een snelle inworp. Cid is nu in balbezit. Cid geeft een lange en hoge pass. Paiva rent richting de bal. Paiva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ceia onderschept slim de pass. Ceia geeft de bal voor. Rapidinho is nu in balbezit. Mogueimas verovert de bal door een tackle van achteren. Mogueimas geeft een lange en hoge pass. Cruzeiro bokst de bal weg.

86e minuut.
Cid haalt uit met een fantastische trap. Nogueira controleert de bal met de borst. Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutuoso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nogueira de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 45%, FC Barreirense 55%.
Lx - FC Barreirense 0:1