Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leixões SC Horacio Luis Louro da Silva
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Klungelig pakt Puma de bal. Avelino rent richting de bal. Puma is nu in balbezit. Raio Azul rent richting de bal. Raio Azul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Madaleno onderschept slim de pass. Madaleno geeft de bal voor. Klungelig pakt Arribas de bal. da Porcalhota rent richting de bal. da Porcalhota draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Avelino probeert naar een medespeler te passen. Judas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Judas onderschept slim de pass. Judas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leixões SC 54%, Horacio Luis Louro da Silva 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leixões SC - Horacio Luis Louro da Silva 0:0

61e minuut.
Arribas rent richting de bal. Judas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arribas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grilo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Raio Azul de bal. Muchacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raio Azul onderschept slim de pass. Raio Azul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. da Porcalhota onderschept slim de pass. da Porcalhota passt de bal met de wreef. Judas rent richting de bal. Judas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Teves rent richting de bal. Almansa begaat een overtreding. Teves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Puma bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leixões SC - Horacio Luis Louro da Silva 1:0

85e minuut.
Arribas rent richting de bal. da Porcalhota verovert de bal door een tackle van achteren. da Porcalhota passt de bal zonder na te denken. Judas is nu in balbezit. Judas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leixões SC 56%, Horacio Luis Louro da Silva 44%.
Leixões SC - Horacio Luis Louro da Silva 1:0