Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futebol Clube de Arouca U.Golitos
e442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
12% Spel op eigen helft 88%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten slecht
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo geeft een lange en hoge pass. Daar is Casaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 1:0

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caio da Ponte trapt de bal weg. Vultão kopt de bal weg. Daar is Bordalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vultão passt de bal in één keer door. Azeite rent richting de bal. Azeite passt de bal zonder na te denken. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 2:0

11e minuut.
Caio da Ponte met een harde bal richting middenveld. Vultão kopt de bal weg. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Agrela geeft een lange en hoge pass. Costa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tasso de bal onder controle te krijgen. Sintra is nu in balbezit. Sintra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vultão speelt de bal door. Bordalo rent richting de bal. Bordalo draait met de bal, schiet en ... Caio da Ponte bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 3:0

21e minuut.
Klungelig pakt Tasso de bal. Sambado onderschept slim de pass. Sambado speelt de bal door. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 4:0

23e minuut.
Azeite probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sintra de bal. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra rent richting de bal. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Caio da Ponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sambado met een snelle inworp. Sintra rent richting de bal. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Casaca probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 5:0

25e minuut.
Sambado is nu in balbezit. Sambado passt de bal in één keer door. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra schiet op doel. Casaca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Vultão passt de bal met de wreef. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo passt de bal met de wreef. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rendeiro met een sublieme pass. Sambado heeft problemen om de bal te vangen. Sambado probeert naar een medespeler te passen. Sintra rent richting de bal. Sintra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Costa met een snelle inworp. Azeite controleert de bal met de borst. Azeite passt de bal met de wreef. Sambado rent richting de bal. Sambado met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Inworp. Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azeite speelt de bal door. Daar is Sintra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sintra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 12%, U.Golitos 88%.
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 6:0

46e minuut.
Romeu komt het veld opgelopen. Marreco komt het veld opgelopen. Vara komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bordalo heeft problemen om de bal te vangen. Bordalo passt de bal in één keer door. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. Caio da Ponte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Marreco rent richting de bal. Marreco geeft de bal voor. Daar is Casaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordalo rent richting de bal. Bordalo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Marreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambado is nu in balbezit. Sambado passt de bal zonder na te denken. Marreco is nu in balbezit. Marreco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 7:0

57e minuut.
Caio da Ponte trapt de bal weg van het doel. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa geeft een lange en hoge pass. Daar is Marreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ramanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco onderschept slim de pass. Sambado rent richting de bal. Sambado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 8:0

66e minuut.
Marreco passt de bal in één keer door. Vultão rent richting de bal. Vultão passt de bal in één keer door. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sambado neemt de hoekschop. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo draait met de bal, schiet en ... Caio da Ponte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 9:0

76e minuut.
Sambado geeft een lange en hoge pass. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite met een sublieme pass. Marreco rent richting de bal. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 10:0

78e minuut.
Klungelig pakt Barba de bal. Bordalo onderschept slim de pass. Sambado probeert naar een medespeler te passen. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 11:0

80e minuut.
Azeite probeert naar een medespeler te passen. Sambado rent richting de bal. Sambado passt de bal in één keer door. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 12:0

84e minuut.
Costa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arouche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosquito rent richting de bal. Mosquito geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sambado met een sublieme pass. Marreco rent richting de bal. Azeite speelt de bal door. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 13:0

89e minuut.
Azeite onderschept slim de pass. Azeite passt de bal zonder na te denken. Daar is Marreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco draait met de bal, schiet en ... Caio da Ponte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 12%, U.Golitos 88%.
Futebol Clube de Arouca - U.Golitos 14:0