Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patas de Urso Nefastus City
porto Tactiek 442
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 31.2
matig Schieten goed
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo passt de bal in één keer door. Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz schiet op doel. Ostermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Meleiro de bal. Dalmaz is nu in balbezit. Dalmaz passt de bal met de wreef. Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Silvestre draait met de bal, schiet en ... Muratlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Jácome de bal. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz speelt de bal door. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel. Ostermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Nefastus City 0:1

19e minuut.
Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo passt de bal met de wreef. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz haalt uit met een fantastische trap. Meleiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Nefastus City 0:2

24e minuut.
Cherek is nu in balbezit. Cherek passt de bal met de wreef. Hradecký speelt de bal door. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ostermann trapt de bal weg van het doel. Cherek kopt de bal weg. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero geeft de bal voor. Ocampo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Nefastus City 0:3

26e minuut.
Leocadio speelt de bal door. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kuzmanović rent richting de bal. Kuzmanović geeft een lange en hoge pass. Ocampo kopt de bal weg. Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Nefastus City 0:4

37e minuut.
Klungelig pakt Leote de bal. Tobí geeft een hoge lob. Kuzmanović heeft problemen om de bal te vangen. Dalmaz is nu in balbezit. Dalmaz geeft een hoge lob. Massot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cherek speelt de bal door. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jácome verovert de bal door een tackle van achteren. Jácome geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Massot trapt de bal weg. Hradecký kopt de bal weg. Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ostermann trapt de bal weg. Mancipe probeert naar een medespeler te passen. Meleiro heeft problemen om de bal te vangen. Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jácome heeft problemen om de bal te vangen. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero probeert naar een medespeler te passen. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Nefastus City 0:5

44e minuut.
Indacochea rent richting de bal. Indacochea geeft een lange en hoge pass. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Meleiro de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Indacochea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hradecký rent richting de bal. Hradecký geeft een lange en hoge pass. Ostermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 58%, Nefastus City 42%.
Patas de Urso - Nefastus City 0:5

53e minuut.
Negrete probeert de bal aan de voet te houden. Hradecký speelt de bal door. Meleiro heeft problemen om de bal te vangen. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Jácome heeft problemen om de bal te vangen. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kitowicz de bal. Kitowicz geeft een lange en hoge pass. Ostermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
da Glória geeft de bal voor. Kuzmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio verovert de bal door een tackle van achteren. Leocadio haalt uit met een fantastische trap. Massot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Silvestre is nu in balbezit. Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz passt de bal zonder na te denken. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero geeft een hoge lob. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz haalt uit met een fantastische trap. Ostermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Nefastus City 0:6

81e minuut.
Kuzmanović geeft de bal voor. Inworp. da Glória zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobí is nu in balbezit. Tobí draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Daar is Kitowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meleiro rent richting de bal. Kitowicz begaat een overtreding. Kitowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 51%, Nefastus City 49%.
Patas de Urso - Nefastus City 0:6