Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.Golitos Patas de Urso
Normal Tactiek porto
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 28.2
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Dalmaz passt de bal zonder na te denken. da Glória geeft een hoge lob. Silvestre heeft problemen om de bal te vangen. Leocadio rent richting de bal. Leocadio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.Golitos - Patas de Urso 0:1

28e minuut.
Tasso passt de bal met de wreef. Professor bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba rent richting de bal. Professor is nu in balbezit. Professor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
da Glória probeert naar een medespeler te passen. Ambia rent richting de bal. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Leocadio is nu in balbezit. Leocadio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dalmaz geeft de bal voor. Silvestre kopt de bal weg. Klungelig pakt Casaca de bal. Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio schiet op doel. Caio da Ponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Arouche kopt de bal weg. da Glória heeft problemen om de bal te vangen. da Glória met een sublieme pass. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.Golitos 45%, Patas de Urso 55%.
U.Golitos - Patas de Urso 0:1

62e minuut.
Silvestre geeft een lange en hoge pass. Tobí kopt de bal weg. Daar is Agrela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leocadio verovert de bal door een tackle van achteren. Leocadio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Mosquito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Professor probeert naar een medespeler te passen. Ginguinha rent richting de bal. Ginguinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.Golitos - Patas de Urso 1:1

74e minuut.
Tasso is nu in balbezit. Tasso geeft de bal voor. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba schiet op doel. Negrete probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mosquito geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Silvestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Professor bereikt de bal nog maar net als eerste. Professor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caio da Ponte trapt de bal weg. Professor kopt de bal weg. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba schiet op doel. Ostermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ramanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz speelt de bal door. Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.Golitos - Patas de Urso 1:2

82e minuut.
Tobí rent richting de bal. Arouche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silvestre wilt de vrije trap nemen. Klungelig pakt Leocadio de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.Golitos - Patas de Urso 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.Golitos 45%, Patas de Urso 55%.
U.Golitos - Patas de Urso 1:3