Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 19:12
  • Competitiewedstrijd: Liga III.15 [del]
  • Stadion: Lx Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3011
Lx Futebol Clube de Arouca
Normal Tactiek e442
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten solid
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Altera bereikt de bal nog maar net als eerste. Altera met een sublieme pass. Rapidinho rent richting de bal. Sintra verovert de bal door een tackle van achteren. Sintra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Costa geeft de bal voor. Daar is Valério, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prior rent richting de bal. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Rapidinho de bal. Sambado geeft een lange en hoge pass. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Canelas geeft een lange en hoge pass. Daar is Novais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novais probeert naar een medespeler te passen. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ... Cruzeiro bokst de bal weg.

13e minuut.
Sintra rent richting de bal. Sintra passt de bal in één keer door. Daar is Marreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fogaga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx - Futebol Clube de Arouca 0:1

20e minuut.
Valério bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite onderschept slim de pass. Azeite speelt de bal door. Klungelig pakt Marreco de bal. Marreco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Valério rent richting de bal. Sambado verovert de bal door een tackle van achteren. Sambado passt de bal in één keer door. Marreco rent richting de bal. Marreco speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx - Futebol Clube de Arouca 0:2

33e minuut.
Sintra draait met de bal, schiet en ... Fogaga probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vultão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sambado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Marreco de bal. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite met een sublieme pass. Sintra rent richting de bal. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lx - Futebol Clube de Arouca 0:3

40e minuut.
Azeite passt de bal met de wreef. Sambado heeft problemen om de bal te vangen. Sambado passt de bal zonder na te denken. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ... Cruzeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx - Futebol Clube de Arouca 0:4

44e minuut.
Rendeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Rendeiro met een sublieme pass. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lx - Futebol Clube de Arouca 0:5

45e minuut.
Doeltrap. Bordalo komt het veld opgelopen. Luz komt het veld opgelopen. Jara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 78%, Futebol Clube de Arouca 22%.
Lx - Futebol Clube de Arouca 0:5

49e minuut.
Rapidinho rent richting de bal. Sintra verovert de bal door een tackle van achteren. Sintra passt de bal met de wreef. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx - Futebol Clube de Arouca 0:6

56e minuut.
Bordalo probeert de bal aan de voet te houden. Sambado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambado passt de bal zonder na te denken. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lx - Futebol Clube de Arouca 0:7

62e minuut.
Azeite met een sublieme pass. Rendeiro rent richting de bal. Rendeiro geeft de bal voor. Sintra is nu in balbezit. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rendeiro rent richting de bal. Luz geeft de bal voor. Sambado kopt de bal weg. Sintra heeft problemen om de bal te vangen. Sintra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cruzeiro niet meer kan verder spelen. Lage komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Vultão kopt de bal weg. Fogaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra onderschept slim de pass. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lx - Futebol Clube de Arouca 0:8

89e minuut.
Sintra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 80%, Futebol Clube de Arouca 20%.
Lx - Futebol Clube de Arouca 0:8