Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patas de Urso Lx
porto Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 19.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Ioan met een snelle inworp. Claveri is nu in balbezit. Claveri geeft een hoge lob. Matamales springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Leocadio verovert de bal door een tackle van achteren. Leocadio passt de bal in één keer door. Matamales is nu in balbezit. Matamales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Lx 1:0

6e minuut.
Rapidinho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadžinumanbegović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Claveri rent richting de bal. Claveri geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lage werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Lx 2:0

7e minuut.
Frutuoso geeft de bal voor. Bieniusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claveri rent richting de bal. Claveri haalt uit met een fantastische trap. Lage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Claveri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matamales rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Lx 3:0

10e minuut.
Altera is nu in balbezit. Hadžinumanbegović verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžinumanbegović passt de bal in één keer door. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales schiet op doel. Lage bokst de bal weg.

13e minuut.
Bieniusiewicz onderschept slim de pass. Bieniusiewicz speelt de bal door. Matamales rent richting de bal. Claveri rent richting de bal. Claveri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sales passt de bal zonder na te denken. Bieniusiewicz is nu in balbezit. Bieniusiewicz met een sublieme pass. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bieniusiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Claveri de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rapidinho. Rapidinho krijgt een gele kaart. Claveri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bieniusiewicz met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
van Hintum met een snelle inworp. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales probeert naar een medespeler te passen. Claveri rent richting de bal. Claveri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Lx 4:0

33e minuut.
Hadžinumanbegović is nu in balbezit. Altera onderschept slim de pass. Altera passt de bal met de wreef. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sales kopt de bal weg. Leocadio rent richting de bal. Leocadio passt de bal in één keer door. Matamales is nu in balbezit. Matamales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
van Hintum geeft een lange en hoge pass. Bieniusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz passt de bal in één keer door. Matamales rent richting de bal. Matamales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bieniusiewicz onderschept slim de pass. Bieniusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri rent richting de bal. Claveri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Lx 5:0

41e minuut.
Altera bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio verovert de bal door een tackle van achteren. Leocadio met een sublieme pass. Matamales rent richting de bal. Matamales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Fogaga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sales met een snelle inworp. Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 31%, Lx 69%.
Patas de Urso - Lx 5:0

54e minuut.
Altera is nu in balbezit. Bieniusiewicz onderschept slim de pass. Bieniusiewicz met een sublieme pass. Matamales is nu in balbezit. Matamales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pain geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aquino met de inworp. Frutuoso rent richting de bal. Frutuoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hadžinumanbegović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cid de bal. Cid speelt de bal door. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ioan geeft een hoge lob. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales passt de bal met de wreef. Daar is Leocadio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leocadio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Leocadio heeft problemen om de bal te vangen. Altera bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Matamales zijn tegenspeler op de grond. Matamales krijgt een gele kaart. Altera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Altera kan niet meer verder spelen. Sendim komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hadžinumanbegović verovert de bal door een tackle van achteren. Leocadio heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sendim. Sendim krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Rapidinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sales zal de hoekschop nemen. Matamales rent richting de bal. Matamales schiet op doel. Lage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matamales rent richting de bal. Matamales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Fogaga de bal. Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Lx 6:0

84e minuut.
Hadžinumanbegović passt de bal in één keer door. Rapidinho is nu in balbezit. Sales onderschept slim de pass. Claveri is nu in balbezit. Claveri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Lx 7:0

88e minuut.
van Hintum probeert naar een medespeler te passen. Leocadio rent richting de bal. Claveri heeft problemen om de bal te vangen. Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lage trapt de bal weg van het doel. Hadžinumanbegović kopt de bal weg. Leocadio heeft problemen om de bal te vangen. Prior speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hadžinumanbegović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matamales krijgt zijn hoofd ertegen. Lage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matamales bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patas de Urso - Lx 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patas de Urso 28%, Lx 72%.
Patas de Urso - Lx 8:0