Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futebol Clube de Arouca FC Barreirense
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 15.4
good Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Vigoso de bal. Vigoso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nogueira de bal. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bairros is nu in balbezit. Azeite onderschept slim de pass. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camarinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - FC Barreirense 1:0

13e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Marreco passt de bal in één keer door. Camarinha rent richting de bal. Camarinha schiet op doel. Correia de Sa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vigoso verovert de bal door een tackle van achteren. Vigoso passt de bal zonder na te denken. Marreco rent richting de bal. Daar is Marreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Cavalheiro de bal onder controle te krijgen. Machete rent richting de bal. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - FC Barreirense 2:0

21e minuut.
Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite is nu in balbezit. Azeite met een sublieme pass. Camarinha is nu in balbezit. Camarinha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Camarinha verovert de bal door een tackle van achteren. Camarinha speelt de bal door. Marreco rent richting de bal. Marreco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nogueira de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Domingos neemt de hoekschop. Marreco maakt een snoekduik en kopt de bal. Cavalheiro heeft problemen om de bal te vangen. Camarinha rent richting de bal. Camarinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Camarinha passt de bal met de wreef. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Domingos geeft een lange en hoge pass. Marreco rent richting de bal. Marreco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco passt de bal zonder na te denken. Bairros is nu in balbezit. Camarinha verovert de bal door een tackle van achteren. Camarinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Camejo passt de bal zonder na te denken. Domingos is nu in balbezit. Domingos geeft een lange en hoge pass. Camarinha is nu in balbezit. Camarinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Azeite kopt de bal weg. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos probeert naar een medespeler te passen. Camarinha probeert de bal aan de voet te houden. Camarinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - FC Barreirense 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 31%, FC Barreirense 69%.
Futebol Clube de Arouca - FC Barreirense 3:0

46e minuut.
Absinto komt het veld opgelopen. Capristano komt het veld opgelopen. Jara komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Absinto rent richting de bal. Absinto passt de bal met de wreef. Camarinha rent richting de bal. Camarinha haalt uit met een fantastische trap. Correia de Sa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bairros is nu in balbezit. Capristano onderschept slim de pass. Capristano passt de bal met de wreef. Vigoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoso geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bairros is nu in balbezit. Bairros passt de bal met de wreef. Machete bereikt de bal nog maar net als eerste. Absinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Absinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - FC Barreirense 4:0

83e minuut.
Vigoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoso passt de bal met de wreef. Azeite rent richting de bal. Camarinha is nu in balbezit. Camarinha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Bairros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lordelo met de inworp. Domingos geeft de bal voor. Camarinha krijgt zijn hoofd ertegen. Codinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Absinto rent richting de bal. Absinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - FC Barreirense 5:0

89e minuut.
Azeite kopt de bal weg. Klungelig pakt Nogueira de bal. Absinto rent richting de bal. Absinto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 23%, FC Barreirense 77%.
Futebol Clube de Arouca - FC Barreirense 5:0