Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barreirense Futebol Clube de Arouca
Normal Tactiek e442
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 38
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Bordalo springt en kopt de bal. Correia de Sa kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domingos zal de hoekschop nemen. Sintra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sintra met een sublieme pass. Nogueira rent richting de bal. Bordalo verovert de bal door een tackle van achteren. Bordalo schiet op doel. Codinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Futebol Clube de Arouca 0:1

8e minuut.
Sintra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marreco komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Vultão haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bordalo de bal onder controle te krijgen. Granadeiro onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vultão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marreco kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Futebol Clube de Arouca 0:2

12e minuut.
Bordalo probeert de bal aan de voet te houden. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite speelt de bal door. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Futebol Clube de Arouca 0:3

15e minuut.
Luz passt de bal zonder na te denken. Domingos is nu in balbezit. Domingos passt de bal zonder na te denken. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vultão rent richting de bal. Vultão passt de bal met de wreef. Azeite speelt de bal door. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ... Codinha bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Domingos geeft een hoge lob. Daar is Nogueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordalo rent richting de bal. Bordalo draait met de bal, schiet en ... Codinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Machete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vultão probeert naar een medespeler te passen. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Futebol Clube de Arouca 0:4

38e minuut.
Vultão passt de bal zonder na te denken. Bairros is nu in balbezit. Rendeiro speelt de bal door. Marreco heeft problemen om de bal te vangen. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Futebol Clube de Arouca 0:5

45e minuut.
Marreco rent richting de bal. Domingos probeert naar een medespeler te passen. Machete heeft problemen om de bal te vangen. Bordalo rent richting de bal. Bordalo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Futebol Clube de Arouca 0:6

45e minuut.
Lordelo komt het veld opgelopen. Vara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barreirense 77%, Futebol Clube de Arouca 23%.
FC Barreirense - Futebol Clube de Arouca 0:6

49e minuut.
Novais verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite rent richting de bal. Azeite passt de bal in één keer door. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Futebol Clube de Arouca 0:7

56e minuut.
Inworp. Vultão met de inworp. Granadeiro rent richting de bal. Marreco onderschept slim de pass. Marreco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Luz met een sublieme pass. Klungelig pakt Domingos de bal. Cavalheiro rent richting de bal. Domingos verovert de bal door een tackle van achteren. Domingos geeft een lange en hoge pass. Codinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Novais rent richting de bal. Novais geeft de bal voor. Marreco rent richting de bal. Vultão geeft de bal voor. Bordalo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Nogueira trapt de bal weg van het doel. Bordalo kopt de bal weg. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Azeite controleert de bal met de borst. Azeite speelt de bal door. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barreirense - Futebol Clube de Arouca 0:8

89e minuut.
Marreco draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Codinha met een harde bal richting middenveld. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barreirense 88%, Futebol Clube de Arouca 12%.
FC Barreirense - Futebol Clube de Arouca 0:8