Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Sra Patas de Urso
Normal Tactiek porto
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 36.2
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Claveri is nu in balbezit. da Glória rent richting de bal. da Glória passt de bal in één keer door. Claveri rent richting de bal. Claveri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Marrequinha rent richting de bal. Stuber onderschept slim de pass. Stuber passt de bal zonder na te denken. Leocadio rent richting de bal. Leocadio draait met de bal, schiet en ... Gameiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Eufimia bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri verovert de bal door een tackle van achteren. Claveri met een sublieme pass. Stuber rent richting de bal. Stuber haalt uit met een fantastische trap. Gameiro bokst de bal weg.

18e minuut.
Marrequinha passt de bal in één keer door. Sales rent richting de bal. Sales met een sublieme pass. Stuber is nu in balbezit. Stuber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Leocadio passt de bal in één keer door. Claveri rent richting de bal. Claveri passt de bal zonder na te denken. da Glória is nu in balbezit. da Glória schiet op doel. De bal raakt de paal. Stuber rent richting de bal. Stuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Patas de Urso 0:1

28e minuut.
Sales passt de bal met de wreef. Chasqueira probeert de bal aan de voet te houden. Claveri is nu in balbezit. Stuber rent richting de bal. Stuber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Patas de Urso 0:2

36e minuut.
Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Leocadio is nu in balbezit. Leocadio schiet op doel. Gameiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Patas de Urso 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Sra 67%, Patas de Urso 33%.
SC Sra - Patas de Urso 0:3

46e minuut.
Hadžinumanbegović komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Leocadio met een sublieme pass. Stuber rent richting de bal. Barregosa rent richting de bal. Stuber verovert de bal door een tackle van achteren. Stuber draait met de bal, schiet en ... Gameiro bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Marrequinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz is nu in balbezit. Bieniusiewicz passt de bal met de wreef. Stuber rent richting de bal. Stuber schiet op doel. Gameiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hadžinumanbegović rent richting de bal. Leocadio met een sublieme pass. Barregosa onderschept slim de pass. Klungelig pakt da Glória de bal. da Glória draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
da Glória passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Barregosa de bal onder controle te krijgen. Stuber rent richting de bal. Stuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Patas de Urso 0:4

86e minuut.
Leocadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocadio geeft een lange en hoge pass. Barregosa probeert de bal aan de voet te houden. Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Patas de Urso 0:5

88e minuut.
Azul is nu in balbezit. Azul passt de bal met de wreef. Frutuoso speelt de bal door. da Glória is nu in balbezit. da Glória schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Sra 75%, Patas de Urso 25%.
SC Sra - Patas de Urso 0:5