Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horacio Luis Louro da Silva Patas de Urso
Normal Tactiek porto
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 34.7
weak Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Veropoulos geeft de bal voor. Tobí is nu in balbezit. Tobí geeft de bal voor. Klungelig pakt Claveri de bal. Claveri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stuber rent richting de bal. Stuber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Charro is nu in balbezit. Charro geeft een hoge lob. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Guolong onderschept slim de pass. Guolong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Guolong is nu in balbezit. Stuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuber passt de bal in één keer door. Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri draait met de bal, schiet en ... Picamilho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Patas de Urso 0:1

10e minuut.
Bieniusiewicz speelt de bal door. Claveri rent richting de bal. Muchacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri verovert de bal door een tackle van achteren. Claveri draait met de bal, schiet en ... Picamilho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Patas de Urso 0:2

17e minuut.
Cesar verovert de bal door een tackle van achteren. van Hintum rent richting de bal. Guolong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guolong geeft de bal voor. Claveri maakt een snoekduik en kopt de bal. Picamilho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Charro heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guolong zal de hoekschop nemen. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Avelino is nu in balbezit. Bieniusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniusiewicz speelt de bal door. Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Guolong probeert naar een medespeler te passen. Tobí is nu in balbezit. Tobí passt de bal zonder na te denken. Claveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri schiet op doel. Picamilho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Cesar verovert de bal door een tackle van achteren. Guolong verovert de bal door een tackle van achteren. Guolong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Claveri de bal. Claveri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Patas de Urso 0:3

37e minuut.
Klungelig pakt Judas de bal. da Porcalhota is nu in balbezit. Claveri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Claveri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Bieniusiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Veropoulos de bal. Veropoulos passt de bal in één keer door. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Veropoulos rent richting de bal. Veropoulos geeft de bal voor. Klungelig pakt Cesar de bal. Stuber is nu in balbezit. Stuber draait met de bal, schiet en ... Picamilho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horacio Luis Louro da Silva - Patas de Urso 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horacio Luis Louro da Silva 79%, Patas de Urso 21%.
Horacio Luis Louro da Silva - Patas de Urso 0:4

46e minuut.
Bieniusiewicz passt de bal in één keer door. Guolong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guolong passt de bal in één keer door. Tobí is nu in balbezit. Tobí haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Guolong kan de bal niet met de borst controleren. Guolong probeert naar een medespeler te passen. Stuber rent richting de bal. Stuber schiet op doel. Tobí maakt een snoekduik en kopt de bal. Picamilho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
van Hintum passt de bal in één keer door. Stuber is nu in balbezit. Stuber passt de bal met de wreef. Tobí is nu in balbezit. Tobí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bieniusiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jácome komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Avelino probeert de bal met de borst te controleren. Guolong rent richting de bal. Guolong met een sublieme pass. Stuber rent richting de bal. Stuber haalt uit met een fantastische trap. Picamilho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jácome raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hadžinumanbegović komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Veropoulos passt de bal met de wreef. Hadžinumanbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžinumanbegović passt de bal zonder na te denken. Tobí is nu in balbezit. Tobí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pain probeert naar een medespeler te passen. Guolong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guolong met een sublieme pass. Daar is Stuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Guolong onderschept slim de pass. Guolong passt de bal met de wreef. Hadžinumanbegović probeert naar een medespeler te passen. Stuber rent richting de bal. Stuber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horacio Luis Louro da Silva 87%, Patas de Urso 13%.
Horacio Luis Louro da Silva - Patas de Urso 0:4