Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futebol Clube de Arouca SC Sra
e442 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 20.2
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Azeite probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bordalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frutuoso begaat een overtreding. Frutuoso krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Bordalo heeft problemen om de bal te vangen. Azul rent richting de bal. Bordalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azul raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Marrequinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambado verovert de bal door een tackle van achteren. Sambado passt de bal zonder na te denken. Sintra is nu in balbezit. Sintra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bordalo rent richting de bal. Bordalo geeft de bal voor. Sintra is nu in balbezit. Sintra schiet op doel. Gameiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Abelho is nu in balbezit. Sambado onderschept slim de pass. Sambado passt de bal met de wreef. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Azeite is nu in balbezit. Azeite passt de bal met de wreef. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Gameiro bokst de bal weg.

20e minuut.
Sambado met een sublieme pass. Sintra rent richting de bal. Sintra met een sublieme pass. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sambado rent richting de bal. Sambado met een sublieme pass. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barregosa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rendeiro met een sublieme pass. Sambado heeft problemen om de bal te vangen. Sambado speelt de bal door. Sintra heeft problemen om de bal te vangen. Sintra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - SC Sra 1:0

36e minuut.
Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra met een sublieme pass. Bordalo rent richting de bal. Bordalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - SC Sra 2:0

42e minuut.
Sintra passt de bal zonder na te denken. Vultão bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultão geeft de bal voor. Sintra is nu in balbezit. Sintra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marreco komt het veld opgelopen. Vara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 19%, SC Sra 81%.
Futebol Clube de Arouca - SC Sra 2:0

50e minuut.
Costa met een sublieme pass. Azul is nu in balbezit. Azeite speelt de bal door. Marreco heeft problemen om de bal te vangen. Marreco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Gameiro trapt de bal weg. Romeu kopt de bal weg. Sintra is nu in balbezit. Sintra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vultão passt de bal zonder na te denken. Marreco heeft problemen om de bal te vangen. Chasqueira is nu in balbezit. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Azeite rent richting de bal. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco passt de bal zonder na te denken. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Taveira kopt de bal weg. Vultão met een sublieme pass. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco draait met de bal, schiet en ... Gameiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Azul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite kan de bal niet met de borst controleren. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - SC Sra 3:0

60e minuut.
Marrequinha rent richting de bal. Sintra verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite met een sublieme pass. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - SC Sra 4:0

61e minuut.
Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite passt de bal zonder na te denken. Vultão speelt de bal door. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Sambado passt de bal in één keer door. Vultão met een sublieme pass. Azeite met een sublieme pass. Marreco rent richting de bal. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Costa onderschept slim de pass. Costa passt de bal met de wreef. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marreco de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ... Gameiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Sambado is nu in balbezit. Sambado schiet op doel. Gameiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Futebol Clube de Arouca - SC Sra 5:0

82e minuut.
Costa geeft de bal voor. Marrequinha rent richting de bal. Sambado verovert de bal door een tackle van achteren. Sintra rent richting de bal. Sintra haalt uit met een fantastische trap. Gameiro bokst de bal weg.

87e minuut.
Pesqueira kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marreco de bal onder controle te krijgen. Azul bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco is nu in balbezit. Marreco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futebol Clube de Arouca 20%, SC Sra 80%.
Futebol Clube de Arouca - SC Sra 5:0