Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Sra Futebol Clube de Arouca
Normal Tactiek e442
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 38.4
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Inworp. Sambado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra schiet op doel. Gameiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pesqueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:1

13e minuut.
Sintra speelt de bal door. Pesqueira rent richting de bal. Bordalo verovert de bal door een tackle van achteren. Bordalo draait met de bal, schiet en ... Gameiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:2

17e minuut.
Chasqueira geeft de bal voor. Taveira is nu in balbezit. Taveira geeft een hoge lob. Sintra is nu in balbezit. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sambado is nu in balbezit. Sambado passt de bal in één keer door. Azeite is nu in balbezit. Azeite geeft een hoge lob. Sintra maakt een snoekduik en kopt de bal. Gameiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:3

21e minuut.
Azul controleert de bal met de borst. Romeu is nu in balbezit. Romeu passt de bal in één keer door. Sintra rent richting de bal. Sintra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Azul is nu in balbezit. Azeite onderschept slim de pass. Azeite passt de bal zonder na te denken. Sintra heeft problemen om de bal te vangen. Sintra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rendeiro rent richting de bal. Rendeiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sintra de bal. Romeu is nu in balbezit. Romeu schiet op doel. Gameiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Gameiro speelt de bal door. Sambado kopt de bal weg. Klungelig pakt Pesqueira de bal. Bordalo rent richting de bal. Bordalo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:4

33e minuut.
Costa met een sublieme pass. Marrequinha rent richting de bal. Azeite met een sublieme pass. Bordalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sintra rent richting de bal. Sintra schiet op doel. Gameiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:5

36e minuut.
Chasqueira passt de bal met de wreef. Quintãos is nu in balbezit. Romeu maakt een afschuwelijke overtreding. Romeu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Azeite is nu in balbezit. Azeite met een sublieme pass. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordalo is nu in balbezit. Bordalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Luz komt het veld opgelopen. Marreco komt het veld opgelopen. Vara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Sra 74%, Futebol Clube de Arouca 26%.
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:5

46e minuut.
Azeite onderschept slim de pass. Azeite geeft een hoge lob. Chasqueira is nu in balbezit. Marreco onderschept slim de pass. Marreco haalt uit met een fantastische trap. Gameiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Sambado geeft een lange en hoge pass. Taveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveira probeert naar een medespeler te passen. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Costa geeft een lange en hoge pass. Barregosa kopt de bal weg. Sambado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:6

65e minuut.
Marreco heeft problemen om de bal te vangen. Azeite is nu in balbezit. Azeite probeert naar een medespeler te passen. Vultão rent richting de bal. Vultão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Marreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:7

68e minuut.
Eufimia is nu in balbezit. Sintra verovert de bal door een tackle van achteren. Sintra probeert naar een medespeler te passen. Marreco heeft problemen om de bal te vangen. Marreco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Barregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra onderschept slim de pass. Sintra passt de bal zonder na te denken. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:8

75e minuut.
Barregosa probeert naar een medespeler te passen. Vultão heeft problemen om de bal te vangen. Vultão passt de bal met de wreef. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Barregosa de bal onder controle te krijgen. Sintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sintra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Sambado speelt de bal door. Vultão bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultão met een sublieme pass. Marreco is nu in balbezit. Marreco schiet op doel. Gameiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sintra de bal. Sintra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:9

84e minuut.
Pesqueira is nu in balbezit. Pesqueira geeft een hoge lob. Novais kopt de bal weg. Sambado rent richting de bal. Sambado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Quintãos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cordial komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Sambado met de inworp. Azeite geeft een lange en hoge pass. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Sra 92%, Futebol Clube de Arouca 8%.
SC Sra - Futebol Clube de Arouca 0:9