Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astro Team Pelosiro
444 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 33.2
adequate Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
Siromahov geeft een lange en hoge pass. Abbey kopt de bal weg. Daar is Risca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Princisvalli rent richting de bal. Princisvalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
das Parras kopt de bal weg. Azeitado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azeitado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Azeitado kan niet meer verder spelen. Salvação komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Qusay probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Princisvalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Abbey is nu in balbezit. Qusay speelt de bal door. Panousopoulos rent richting de bal. Princisvalli is nu in balbezit. Princisvalli schiet op doel. De bal raakt de paal. Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 44%, Pelosiro 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astro Team - Pelosiro 0:0

65e minuut.
Matinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matinha passt de bal zonder na te denken. Daar is das Parras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbey draait met de bal, schiet en ... Espina bokst de bal weg.

81e minuut.
Doeltrap. Espina trapt de bal weg van het doel. Qusay kopt de bal weg. Princisvalli is nu in balbezit. Princisvalli draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 21%, Pelosiro 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astro Team - Pelosiro 0:0