Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YoungDream Benfica 1904
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Curvelo onderschept slim de pass. Curvelo speelt de bal door. Tabuada geeft een lange en hoge pass. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Tremoço rent richting de bal. Corado begaat een overtreding. Tremoço is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tremoço met een snel genomen vrije trap. Quicas rent richting de bal. Quicas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes geeft een hoge lob. Tabuada heeft problemen om de bal te vangen. Quicas rent richting de bal. Quicas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Benfica 1904 1:0

20e minuut.
Semico rent richting de bal. Portilheiro is nu in balbezit. Portilheiro passt de bal in één keer door. Quicas is nu in balbezit. Quicas haalt uit met een fantastische trap. Marceiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Benfica 1904 2:0

30e minuut.
Perpétua onderschept slim de pass. Perpétua probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Semico de bal. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ... Vidonha bokst de bal weg.

32e minuut.
Louredo is nu in balbezit. Louredo geeft de bal voor. Corado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Benfica 1904 2:1

36e minuut.
Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico passt de bal in één keer door. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ... Vidonha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YoungDream - Benfica 1904 2:2

41e minuut.
Nunes speelt de bal door. Corado met een sublieme pass. Tabuada geeft een lange en hoge pass. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoungDream 50%, Benfica 1904 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YoungDream - Benfica 1904 2:2

50e minuut.
Marceiro trapt de bal weg. Tavares rent richting de bal. Tavares geeft een hoge lob. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tavares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nunes neemt de hoekschop. Portilheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Portilheiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tavares kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Portilheiro de bal onder controle te krijgen. Boieiro rent richting de bal. Semico rent richting de bal. Semico draait met de bal, schiet en ... Vidonha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klungelig pakt Tremoço de bal. Tremoço passt de bal in één keer door. Borreicho rent richting de bal. Quicas onderschept slim de pass. Quicas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Curvelo met de inworp. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Portilheiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Portilheiro krijgt een gele kaart. Semico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Semico neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Vidonha bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Benfica 1904 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoungDream 61%, Benfica 1904 39%.
YoungDream - Benfica 1904 2:3