Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strangers Locomotiva 2021
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Berrucha speelt de bal door. Cerveira is nu in balbezit. Muralha is nu in balbezit. Cerveira verovert de bal door een tackle van achteren. Cerveira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Alfaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Prôa begaat een overtreding. Prôa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Abraldes rent richting de bal. Abraldes met een sublieme pass. Primavera is nu in balbezit. Naia is nu in balbezit. Naia draait met de bal, schiet en ... Ceia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Berrucha is nu in balbezit. Abraldes is nu in balbezit. Almada Negreiros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almada Negreiros krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Muralha rent richting de bal. Muralha geeft de bal voor. Cabrito bereikt de bal nog maar net als eerste. Primavera verovert de bal door een tackle van achteren. Primavera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Calado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met de inworp. Naia heeft problemen om de bal te vangen. Naia geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strangers 39%, Locomotiva 2021 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strangers - Locomotiva 2021 0:0

55e minuut.
Primavera is nu in balbezit. Primavera haalt uit met een fantastische trap. Ceia speelt de bal door. Cerveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Locomotiva 2021 0:1

59e minuut.
Cerveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Muralha verovert de bal door een tackle van achteren. Muralha probeert naar een medespeler te passen. Primavera rent richting de bal. Primavera haalt uit met een fantastische trap. Ceia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ortiga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Courinha met de inworp. Prôa rent richting de bal. Prôa haalt uit met een fantastische trap. Imaginario bokst de bal weg. Almada Negreiros rent richting de bal. Almada Negreiros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Locomotiva 2021 0:2

86e minuut.
Cunha Rego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres probeert naar een medespeler te passen. Naia is nu in balbezit. Naia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strangers 52%, Locomotiva 2021 48%.
Strangers - Locomotiva 2021 0:2