Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Bolalonga Lx 4ever
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Bonito probeert naar een medespeler te passen. Baptista Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnders rent richting de bal. Mijnders schiet op doel. Bandeira bokst de bal weg.

14e minuut.
Bonito is nu in balbezit. Mijnders verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnders probeert naar een medespeler te passen. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Altamirano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grande Sarda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arruda is nu in balbezit. Arruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Lx 4ever 0:1

23e minuut.
Mijnders is nu in balbezit. Mijnders speelt de bal door. Rasmunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso onderschept slim de pass. Narciso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bonito probeert naar een medespeler te passen. Altamirano is nu in balbezit. Grande Sarda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grande Sarda krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriscado onderschept slim de pass. Arriscado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mijnders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bonito kopt de bal weg. Daar is Grande Sarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altamirano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altamirano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bolalonga 58%, Lx 4ever 42%.
CD Bolalonga - Lx 4ever 0:1

47e minuut.
Faico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino geeft een hoge lob. Narciso rent richting de bal. Narciso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Nazário passt de bal met de wreef. Matafome bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafome geeft een lange en hoge pass. Narciso is nu in balbezit. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bandeira trapt de bal weg. Daar is Latino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altamirano is nu in balbezit. Grande Sarda onderschept slim de pass. Grande Sarda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Arriscado is nu in balbezit. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arriscado. Mijnders is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mijnders met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Altamirano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grande Sarda met een snelle inworp. Arruda rent richting de bal. Arruda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Latino geeft een lange en hoge pass. Rasmunga kopt de bal weg. Narciso rent richting de bal. Narciso schiet op doel. Bandeira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Bolalonga - Lx 4ever 1:1

85e minuut.
Tremoço geeft een lange en hoge pass. Mijnders kopt de bal weg. Faico met een sublieme pass. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bolalonga 37%, Lx 4ever 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Bolalonga - Lx 4ever 1:1