Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astro Team Benfica 1904
444 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 17.6
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Africano heeft problemen om de bal te vangen. Mezzari probeert naar een medespeler te passen. Panousopoulos probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Abbey rent richting de bal. Gorilla probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Benfica 1904 1:0

15e minuut.
Abbey geeft een hoge lob. Sung-Gui kopt de bal weg. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Corado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sung-Gui. Sung-Gui krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Fenomeno passt de bal met de wreef. Matinha probeert de bal aan de voet te houden. Corado rent richting de bal. Panousopoulos onderschept slim de pass. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tabuada passt de bal zonder na te denken. Matinha rent richting de bal. Matinha probeert naar een medespeler te passen. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Benfica 1904 2:0

31e minuut.
Africano is nu in balbezit. Gorilla verovert de bal door een tackle van achteren. Gorilla speelt de bal door. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Abbey passt de bal zonder na te denken. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fenomeno wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fenomeno kan niet meer verder spelen. Princisvalli komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Daar is Matinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui passt de bal in één keer door. Abbey rent richting de bal. Abbey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Sung-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matinha rent richting de bal. Matinha passt de bal zonder na te denken. Abbey rent richting de bal. Abbey draait met de bal, schiet en ... Marceiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Abbey onderschept slim de pass. Abbey passt de bal in één keer door. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui schiet op doel. Marceiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Benfica 1904 3:0

42e minuut.
Matinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matinha speelt de bal door. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos schiet op doel. Quedas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Perpétua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Africano rent richting de bal. Qusay geeft een lange en hoge pass. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. Marceiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Quedas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matinha neemt de hoekschop. Abbey heeft problemen om de bal te vangen. Abbey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 18%, Benfica 1904 82%.
Astro Team - Benfica 1904 3:0

50e minuut.
Curvelo is nu in balbezit. Mezzari verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzari geeft een lange en hoge pass. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Benfica 1904 4:0

66e minuut.
Abbey geeft de bal voor. Qusay is nu in balbezit. Matinha met een sublieme pass. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap. Marceiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos schiet op doel. Marceiro bokst de bal weg. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Panousopoulos schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Marceiro trapt de bal weg. Qusay is nu in balbezit. Qusay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Benfica 1904 5:0

73e minuut.
Qusay met een snelle inworp. Matinha controleert de bal met de borst. Matinha met een sublieme pass. Abbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Benfica 1904 6:0

74e minuut.
Peixeiro met een sublieme pass. Africano heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Gui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Abbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbey passt de bal in één keer door. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro draait met de bal, schiet en ... Bonilla bokst de bal weg.

90e minuut.
Perpétua speelt de bal door. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos passt de bal in één keer door. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Benfica 1904 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 30%, Benfica 1904 70%.
Astro Team - Benfica 1904 7:0