Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strangers CD Bolalonga
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 27.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Faico geeft de bal voor. Narciso kopt de bal weg. Abraldes controleert de bal met de borst. Mijnders verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnders draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Imaginario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Cunha Rego is nu in balbezit. Lala verovert de bal door een tackle van achteren. Lala met een sublieme pass. Mijnders is nu in balbezit. Mijnders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - CD Bolalonga 0:1

27e minuut.
Talone probeert naar een medespeler te passen. Latino heeft problemen om de bal te vangen. Latino passt de bal in één keer door. Narciso rent richting de bal. Narciso schiet op doel. Imaginario bokst de bal weg.

28e minuut.
Narciso is nu in balbezit. Talone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Narciso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talone probeert naar een medespeler te passen. Narciso neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Imaginario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ortiga verovert de bal door een tackle van achteren. Naia bereikt de bal nog maar net als eerste. Naia passt de bal zonder na te denken. Primavera is nu in balbezit. Primavera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Strangers - CD Bolalonga 1:1

36e minuut.
Lala geeft een lange en hoge pass. Mijnders is nu in balbezit. Talone rent richting de bal. Narciso verovert de bal door een tackle van achteren. Narciso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strangers 72%, CD Bolalonga 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strangers - CD Bolalonga 1:1

51e minuut.
Ortiga probeert de bal aan de voet te houden. Latino rent richting de bal. Latino passt de bal zonder na te denken. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Latino onderschept slim de pass. Latino passt de bal met de wreef. Narciso rent richting de bal. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - CD Bolalonga 1:2

57e minuut.
Muralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafome onderschept slim de pass. Matafome met een sublieme pass. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lala rent richting de bal. Talone bereikt de bal nog maar net als eerste. Talone geeft de bal voor. Latino rent richting de bal. Latino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cunha Rego rent richting de bal. Cunha Rego geeft de bal voor. Inworp. Lala met een snelle inworp. Mijnders geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Faico bereikt de bal nog maar net als eerste. Faico geeft de bal voor. Daar is Taurino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narciso is nu in balbezit. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strangers 70%, CD Bolalonga 30%.
Strangers - CD Bolalonga 1:2