Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica 1904 Pelosiro
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 33.1
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Boieiro speelt de bal door. Klungelig pakt Perpétua de bal. Perpétua speelt de bal door. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Corado kopt de bal weg. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. das Parras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. das Parras krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tormenta trapt de bal weg. Talaia kopt de bal weg. Azeitado is nu in balbezit. Azeitado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - Pelosiro 0:1

25e minuut.
Cabanas onderschept slim de pass. Cabanas speelt de bal door. Daar is Borreicho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azeitado rent richting de bal. Azeitado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaia probeert naar een medespeler te passen. Azeitado is nu in balbezit. Azeitado draait met de bal, schiet en ... Marceiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - Pelosiro 0:2

37e minuut.
Tabuada speelt de bal door. Talaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaia passt de bal met de wreef. Azeitado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Corado bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeitado verovert de bal door een tackle van achteren. Azeitado passt de bal zonder na te denken. Cabanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - Pelosiro 0:3

44e minuut.
Talaia speelt de bal door. das Parras rent richting de bal. das Parras speelt de bal door. Cabanas is nu in balbezit. Cabanas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica 1904 71%, Pelosiro 29%.
Benfica 1904 - Pelosiro 0:3

90e minuut.
das Parras probeert de bal aan de voet te houden. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormenta maakt een afschuwelijke overtreding. Semico roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Semico kan niet meer verder spelen. Africano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica 1904 72%, Pelosiro 28%.
Benfica 1904 - Pelosiro 0:3